Netwerken met een verrassing bij Schouwburg Lochem

Netwerken met een verrassing bij Schouwburg Lochem

Netwerken is niet alleen leerzaam, maar vooral ook ontzettend leuk!

Graag nodigen we je uit voor een bijzonder avondevent waarin we samen gaan netwerken bij de Schouwburg in Lochem. Op maandag 09 oktober 2023 staat er een verrassing op het programma die deze netwerkavond extra speciaal maakt. Dit evenement wordt georganiseerd voor de leden van MYN Netwerkclub en biedt je de kans om nieuwe contacten te leggen en waardevolle relaties op te bouwen.

Locatie: de schouwburg in Lochem

We komen samen op een prachtige locatie, namelijk Oosterwal 22 in Lochem. De Schouwburg Lochem biedt de perfecte omgeving om te netwerken en te genieten van een verrassingsshow. De sfeervolle setting van de schouwburg zal zeker bijdragen aan een inspirerende en gezellige netwerkavond. Kom en ontmoet gelijkgestemde ondernemers uit de Achterhoek en versterk je zakelijke netwerk!

Tijden van het programma

  • 18:30 - 19:00 uur: Inloop
  • 19:00 - 19:20 uur: Presentatie Schouwburg Lochem
  • 19:20 - 20:00 uur: Speeddaterondes
  • 20:00 - 21:00 uur: Verrassingsshow
  • 21:00 - 22:00 uur: Vrij netwerken

Kom als gast! Ontdek MYN Netwerkclub

Ben je geen lid van MYN Netwerkclub, maar wil je graag ervaren wat we te bieden hebben tijdens deze bijzondere avond? Geen probleem! Ook als niet-lid ben je van harte welkom om eenmalig kosteloos en vrijblijvend deel te nemen aan ons avondevent. Schrijf je in als gast door rechts op "Ik meld me aan als gast" te klikken en je gegevens in te vullen. Zo kom je op de deelnemerslijst en kunnen aanwezigen gemakkelijk contact met je opnemen. Ontdek of MYN Netwerkclub bij je past en maak waardevolle zakelijke connecties.

Waarom Je Dit Evenement Niet Wilt Missen!

Waarom zou je dit evenement bij de Schouwburg in Lochem niet willen missen?

Ten eerste, de verrassingsshow zal een unieke en onvergetelijke ervaring bieden die je niet snel zult vergeten.

Ten tweede, netwerken bij MYN Netwerkclub biedt je de kans om je zakelijke contacten uit te breiden en waardevolle relaties op te bouwen. Of je nu een ondernemer, ZZP'er of professional bent, deze avond biedt een geweldige gelegenheid om je netwerk te versterken en nieuwe kansen te ontdekken. Mis deze geweldige kans niet om te netwerken en te genieten van een verrassende avond bij de Schouwburg in Lochem!