De toekomst van de arbeidsmarkt

De toekomst van de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt en economie veranderen in hoog tempo. Kijk bijvoorbeeld naar het tekort aan mensen. Volgens experts zal de actuele krapte op de arbeidsmarkt minimaal nog 15 jaar aanhouden. We zullen dus anders moeten kijken, denken en vooral doen.

Hoe zorg jij als ondernemer dat je klaar bent voor de toekomst en dat jij en je werknemers mee kunnen veranderen in deze onzekere tijden? Samen met jou zoomen we in op nieuwe routes op het personele vlak met betrekking tot:

  • Het werven van talent
  • Het behoud van je mensen
  • Slimmer organiseren

MYN organiseert voor haar leden en gasten een inspiratiesessie over dit onderwerp en wel in samenwerking met het landelijke project www.nlwerktaanwerk.nl, een initiatief van VNO NCW en MKB-Nederland. Deze sessie wordt begeleid door Sharon Peters, regioregisseurs van NLwerktaanwerk. 

De tijden van het programma

  • 14:45 - 15:00: inloop
  • 15:00 - 15:30: voorstelronde
  • 15:30 - 17:00 programma
  • 17:00 - 18:00 vrij netwerken

Zet je naam op ‘aanwezig’

Je begrijpt dat netwerken essentieel is voor de groei van je onderneming. Het is niet alleen een kans om bestaande relaties te versterken, maar ook om nieuwe te smeden.

Een sterk netwerk kan deuren openen naar nieuwe kansen, ideeën en samenwerkingen. Het draait niet alleen om wat je weet, maar ook om wie je kent.

Dit evenement is de perfecte gelegenheid om je zakelijke relaties uit te breiden en te versterken.

Ontdek MYN en kom tijdens dit netwerkevenement kennismaken

Nog geen lid? Dat maakt niet uit! Dit evenement is de ideale manier om kennis te maken met ons netwerk en te ontdekken wat we te bieden hebben.

Sluit je aan bij de community van ondernemers die begrijpen dat netwerken niet alleen draait om business, maar ook om plezier hebben terwijl je het doet.

We geloven in het creëren van een informele, vriendelijke sfeer waarin je je op je gemak voelt en echte connecties kunt maken.

Zet de datum in je agenda

Dus, meld je aan en markeer de datum in je agenda. Bereid je voor op een netwerkevenement waar je waardevolle connecties kunt maken. Netwerken kan zowel leuk als waardevol zijn, en we kijken ernaar uit om dit samen met jou te ervaren.