Netwerken met ondernemers in een filmsetting

Netwerken met ondernemers in een filmsetting

Jouw doelgroep in beweging brengen met film? Maak kennis met NOBS. Ze laten je graag zien én ervaren hoe het is om met een video jouw doelgroep te bereiken. No Bullshit en gewoon lekker zelf aan de slag! Dát is waar het deze avond om gaat.

We worden ontvangen op de oude Saksen Weimar kazerne; een inspirerende locatie, waar ze het NOBS-verhaal het beste aan je kunnen vertellen. Deze avond zijn we te gast voor het netwerkevenement bij No Bullshit.

Maak jij de vetste pitch video?

De inloop van de avond is vanaf 18:30 uur. Het evenement vindt plaats aan de Infanteriestraat 53 in Arnhem. Na de inloop van de avond starten we met de introductie van NOBS. Ze vertellen en demonstreren je graag hoe de wereld van videoproductie eruitziet. Vervolgens ga je in groepjes aan de slag met je eigen video pitch. Sta je liever niet voor de camera, maar zie je wel graag hoe anderen het doen? Kijk lekker mee en ondersteun jouw groepsgenoten! Weet jij aan het eind van de avond de vetste video te presenteren? Ga met elkaar in gesprek over hoe je jouw bedrijf, dienst óf jezelf in één minuut kunt pitchen en zo je doelgroep weet te raken.

Na afloop is er nog ruimte om met je mede-deelnemers te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Je gaat naar huis met nieuwe connecties, inspiratie en wie weet een te gekke video pitch!

Tijden van het programma                                    

  • 18:30 - 19:00: Inloop van de avond
  • 19:00 - 19:30: Introductie NOBS
  • 19:30 - 21:00: Aan de slag! Maak je eigen pitch video
  • 21:00 - 22:00: Vrij netwerken  

Meld je nu aan! 

Klaar om een kijkje te nemen in de wereld van videoproductie? Meld je dan nu aan voor dit event en ontdek meer. Tot dan!