Netwerken bij HAN Green Office

Netwerken bij HAN Green Office

Netwerken is niet alleen essentieel voor je zakelijke succes, maar het kan ook ontzettend leuk en inspirerend zijn! Kom naar het netwerkevenement van MYN Netwerkclub en ontmoet gelijkgestemde leden die allemaal hun professionele netwerk willen uitbreiden. Tijdens dit evenement krijg je de kans om waardevolle contacten te leggen en relaties op te bouwen die je verder kunnen helpen in je carrière. Netwerken stelt je in staat om je kennis te delen, nieuwe inzichten op te doen en samen te werken aan innovatieve ideeën. Mis deze gelegenheid niet om jezelf en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen!

Over de locatie

Het netwerkevenement vindt plaats in de HAN Green Office, een inspirerende plek waar duurzaamheid centraal staat. Opgericht door gepassioneerde studenten, is de Green Office een broedplaats voor innovatie en positieve verandering. Met een missie om duurzaamheid binnen de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) te bevorderen, biedt deze locatie een stimulerende omgeving voor onze netwerkactiviteiten. Hier kun je je vaardigheden ontwikkelen en samenwerken met gelijkgestemde professionals die zich inzetten voor een betere wereld.

Tijden van het programma

  • 19:00 – 19:30: Inloop
  • 19:30 – 19:45: Voorstelronde aanwezigen
  • 19:45 – 20:00: Presentatie HAN Green Office
  • 20:00 – 21:00: Brainstorm in kleine groepjes over duurzame opdrachten (tussen bedrijven en HAN Green Office)
  • 21:00 – 21:15: Korte terugkoppeling/wrap-up
  • 21:15 – 22:00: Vrij netwerken

Kom kijken als gast

Ben je nog geen lid van MYN Netwerkclub? Geen probleem! Ook als niet-lid ben je van harte welkom om eenmalig kosteloos en vrijblijvend deel te nemen aan ons evenement. Schrijf je eenvoudig in als gast door op de knop 'ik meld me aan als gast' te klikken en je gegevens in te vullen. Zo kom je op de deelnemerslijst terecht en kunnen de aanwezigen gemakkelijk contact met je opnemen. Het is de perfecte gelegenheid om te ontdekken of MYN Netwerkclub bij jou past en om nieuwe waardevolle contacten te leggen.

Waarom je dit evenement niet wilt missen

Het netwerkevenement bij MYN Netwerkclub biedt jou de mogelijkheid om je professionele netwerk uit te breiden en waardevolle connecties te maken. Door actief deel te nemen aan netwerken, vergroot je je kansen op nieuwe zakelijke mogelijkheden, samenwerkingen en persoonlijke groei. Bovendien kun je inspiratie opdoen, kennis delen en van anderen leren. Netwerken is een waardevolle investering in jezelf en je bedrijf. Kom naar ons evenement en ontdek hoe het jouw carrière en onderneming positief kan beïnvloeden!