Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Netwerken bij MYN Netwerkclub is niet alleen leuk, maar ook een waardevolle ervaring.

We nodigen je graag uit voor een interactieve avond waarin we samen gaan bouwen aan een duurzame toekomst in de Achterhoek. Deze bijzondere avond vindt plaats op woensdag 27 september en staat in het teken van het verbinden van overheid en ondernemers om duurzame ideeën te stimuleren en te realiseren. Het programma wordt georganiseerd in samenwerking met ODA (Omgevings Dienst Achterhoek) en AOD (Achterhoek Onderneemt Duurzaam), en biedt jou een unieke kans om je netwerk te versterken en bij te dragen aan een duurzame toekomst in de regio.

Locatie: Elderinkweg 2, Hengelo GLD

We komen samen op een inspirerende locatie: Elderinkweg 2 in Hengelo GLD, Gelderland. Deze locatie biedt de perfecte omgeving om in een sfeervolle setting te netwerken en duurzame ideeën te delen. Samen met gelijkgestemde ondernemers en vertegenwoordigers van de overheid zullen we werken aan een duurzame toekomst voor de Achterhoek.

Tijden van het programma

  • 18:30 - 19:00 uur: Inloop
  • 19:00 - 19:15 uur: Voorstelronde / Openingswoord
  • 19:15 - 19:30 uur: Start programma met een presentatie vanuit ODA
  • 19:30 - 19:45 uur: Presentatie Jan Straatman over Achterhoek Onderneemt Duurzaam (AOD)
  • 19:45 - 21:00 uur: Sparren over duurzaamheid vanuit verschillende thematafels
  • 21:00 - 22:00 uur: Vrij Netwerken

Kom als gast en ontdek MYN Netwerkclub

Ben je nog geen lid van MYN Netwerkclub, maar wil je graag ervaren wat we te bieden hebben tijdens dit duurzame evenement? Je bent van harte welkom! Ook als niet-lid kun je eenmalig kosteloos en vrijblijvend deelnemen aan ons avondevent. Schrijf je in als gast door rechts op "Ik meld me aan als gast" te klikken en je gegevens in te vullen. Zo kom je op de deelnemerslijst en kunnen aanwezigen gemakkelijk contact met je opnemen. Ontdek of MYN Netwerkclub bij je past en maak waardevolle connecties met duurzame ondernemers en overheidsinstanties.

Waarom je dit evenement niet wilt missen

Waarom zou je dit evenement niet bijwonen?

Ten eerste, de interactieve avond biedt jou de kans om waardevolle connecties te maken met duurzame ondernemers en overheidsvertegenwoordigers.

Ten tweede, door samen te bouwen aan een duurzame toekomst kunnen we gezamenlijk een positieve impact creëren op de regio Achterhoek. Het netwerken en delen van duurzame ideeën zal resulteren in nieuwe mogelijkheden, samenwerkingen en kansen voor jouw onderneming.

Mis deze geweldige kans niet om je netwerk te versterken en bij te dragen aan een duurzame toekomst in de Achterhoek!