Ondernemers voor ondernemers: waar lekt jouw winst weg?

Ondernemers voor ondernemers: waar lekt jouw winst weg?

Bij 9 van de 10 MKB bedrijven lekt winst weg. Deze loopt op tot gemiddeld 9% van de jaaromzet. Dat kun je gemakkelijk voorkomen! Ben jij ondernemer en geïnteresseerd hoe dit bij jouw onderneming zit en wil je samen met andere ondernemers in gesprek om elkaar te helpen meer inzichtelijk te maken? 

In een leuke interactieve sessie ga je samen met andere ondernemers aan de slag, begeleid door Thexton Armstrong, om inzichten en adviezen te krijgen in de diverse onderdelen van jouw organisatie met betrekking tot winstlekkage in de thema’s Marketing & Sales, Prijs & Margebeleid, Productiviteit, Kostenbeheer of Financieel management.

Thexton Armstrong is gespecialiseerd in het ondersteunen van MKB ondernemers voor een gezonde groei voor bedrijf en ondernemer, met inmiddels meer dan 20 locaties in Nederland. 

De tijden van het programma

  • 18:30 – 18:45: ontvangst - inloop
  • 18:45 – 19:00: voorstelronde en ondernemersquiz
  • 19:00 – 19:30: op de Lumina mat: Uitslag persoonlijke profielen en samenstellen werkgroepen
  • 19:30 – 20:15: toewijzen en uitdiepen van 1 specifiek Winstlekkage thema per groep en opstellen korte presentatie.
  • 20:15 – 21:30: dilemmaspel: elke groep presenteert uitkomst Winstlekkage thema en krijgt feedback van de gehele groep.
  • 21:30 – 21:45: AFRONDING - Next steps…

Meld je nu aan

Meld je nu aan voor deze netwerkavond garandeer jezelf van een plek. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Zolang je je kunt inschrijven zijn er nog voldoende plekken.