Onderwijs Ondernemersdag

Onderwijs Ondernemersdag

Een van de grootste uitdagingen op dit moment is het vinden en behouden van geschikte en gemotiveerde medewerkers. Ook in onze regio is het voor bedrijven lastig om tot een goede match te komen vanwege het gebrek aan gekwalificeerde arbeidskrachten.

Het bestuur IKT West-Twente stelt zich ten doel om ondernemers, onderwijs en studenten te verbinden en organiseert voor de tweede keer een Onderwijs-Ondernemersdag. Bij Scholengemeenschap Reggesteyn in Rijssen komen vele initiatieven samen.

Waar & wanneer

  • Datum: Vrijdag 27 september
  • Tijd: 14.00-19.00 uur
  • Locatie: CSG Reggesteyn, Cattelaar 2 te Rijssen 

Op die middag komen in plenaire onderdelen actuele thema's aan bod zoals 'hoe maak ik mijn bedrijf aantrekkelijk voor (toekomstige) medewerkers' en 'hoe geven we een leven lang ontwikkelen vorm'? Tijdens de markt laten zowel onderwijs als studenten zien wat ze in huis hebben en willen halen, worden ideeën uitgewisseld en komen samenwerkingsverbanden tot stand. Ook innovatieve manieren om een waardevolle match tussen bedrijf en student te bewerkstelligen worden aangedragen. 

Een greep uit het programma: Employer branding, een ondernemer vertelt over het opleidingsprogramma MBO Mini-Masters binnen zijn bedrijf en ondernemers en onderwijs vertellen over drempelloze samenwerking binnen TValley. Op de markt worden vele studenteninitiatieven gepresenteerd evenals initiatieven vanuit het onderwijs voor jou als ondernemer, maar ook voor jouw medewerkers.

Meld je aan via secretariaat@ikt.nl