Online netwerkmeeting - welkom in ons digitale clubhuis

Online netwerkmeeting - welkom in ons digitale clubhuis

Wij organiseren maandelijks een gezellige (!) online netwerkbijeenkomst. Deze bijeenkomst is er voor jou! Voor jou om jouw verhaal te vertellen, anderen te inspireren, maar vooral om met elkaar te zijn. Netwerken staat daarom ook centraal tijdens deze online bijeenkomst.

Het voordeel van deze bijeenkomst is dat we niet allemaal naar een plek hoeven te komen. Hierdoor besparen we reistijd en is er meer tijd om gezellig met elkaar te kletsen. Daarnaast is het een effectieve manier om kennis op te doen én te delen met anderen tijdens deze avond.

Niet zoals je (hopelijk niet) gewend bent 

Want man, wat kunnen die grote zoommeetings SAAI zijn. Dus we doen het nét even anders. Welkom in ons online clubhuis. In samenwerking met Mind Your Network organiseren we een online netwerkmeeting voor ondernemers. 

Maar net even anders dan je hopelijk niet bent gewend. 

We hebben een online clubhuis geopend 

Je bent van harte welkom in ons online clubhuis. Hieronder zie je een kleine sneak preview van de mogelijkheden. Je kunt naar presentaties luisteren, je kunt met iemand privé praten, je kunt handen schudden: maar allemaal digitaal. 

Zie het als een 3d-game met jezelf in de hoofdrol. Laat je verrassen door de online mogelijkheden. Het team van Ondernemers in Bedrijf ontvangt je met open armen. Letterlijk. En toch digitaal. 

 

Doel? Humor, dynamiek en leuke nieuwe connecties. You win!

Tijden van het programma 

  • 15:30 - 17:00: Toegang tot het online clubhuis 

Tijdens de voorstelrondes leer je de anderen gelijk op een grappige manier kennen, zodat je tijdens het vrije netwerken veel gemakkelijk met elkaar in contact komt. 

Introducé meenemen?

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van MYN is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zichzelf in kan schrijven. Ieder niet-lid is eenmalig kosteloos en vrijblijvend welkom om kennis te komen maken. 

Meld je nu aan en mis het niet

Bewijs jij dat stilzitten sowieso geen enkele zin heeft? Schrijf je dan in voor deze netwerkavond en we verwelkomen je met open armen. Tot dan!