Online workshop door bol.com: online verkopen doe je zó

Online workshop door bol.com: online verkopen doe je zó

Je komt niet makkelijker in contact met je potentiële klant dan online, ongeacht wat je verkoopt. Online laat je zien wie je bent, wat je doet en hoe je de ander kunt helpen met jouw product of dienst.

Maar hoe presenteer je jezelf online? Welke informatie deel je? En welke psychologische handigheidjes zijn er om je producten of diensten nog makkelijker aan de man te brengen? Op 16 juni krijg je een hoop tips en trucs van één van de grootste online spelers van Nederland.

bol.com, de winkel van ons allemaal

Vandaag de dag winkelen miljoenen Nederlanders en Belgen bij bol.com. Ze kunnen kiezen uit artikelen binnen meer dan 20 productcategorieën. bol.com helpt daarnaast duizenden ondernemers om via hun winkel online te verkopen en dit aantal groeit nog steeds! Er was een tijd dat niet iedereen bol.com kende, dat ze vanuit een portakabin (mobiel gebouw – red.) op een parkeerterrein van start gingen als online boekenwinkel. Dat was in 1999. Inmiddels zijn ze uit hun jas gegroeid en werken ze met meer dan 2000 werknemers aan een online platform waar je bijna alles kunt vinden wat je zoekt. En dat kan alleen als je het goed doet!

Benieuwd welke ervaringen, tips en trucs ze voor jou hebben? Ongeacht of je producten of diensten verkoopt? We nemen je mee in het verhaal van bol.com, de mogelijkheden voor ondernemers bij bol.com en vooral alles over online groei voor jouw bedrijf. 

Jouw product of dienst online presenteren doe je zo!

Op 16 juni gooien we de digitale blauwe loper voor je uit. bol.com laat het achterste van haar tong zien. Tegen het einde kun je ze het hemd van het lijf vragen in de live chat. 

De tijden van het programma

  • 19:00 – 19:30: Digitale inloop
  • 19:30 – 21:00: Webinar
  • 21:00 – ?: Vrij netwerken (vrijwillig ;-))

Aanmelden als lid

Log in en zet jezelf op ‘aanwezig’. Wil je een introducé uitnodigen die nog niet eerder bij een evenement van Ondernemers in Bedrijf is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zichzelf in kan schrijven.

Aanmelden als gast

Als je nog niet eerder bij een van onze evenementen bent geweest, kun je kosteloos en vrijblijvend kennis komen maken! Schrijf je in via het formulier en we zien je de 16e!