Online workshop door Krista Fleming: weerbaarheid door authenticiteit

Online workshop door Krista Fleming: weerbaarheid door authenticiteit

Krista Fleming, Arnhemse topsporter. Wereldkampioen kickboksen in 2007. Krista’s levensreis heeft haar gevormd tot wie ze nu is, zoveel meer dan alleen wereldkampioen. Van gepest meisje op de basisschool tot een maand leven in de Oegandese jungle. Van wereldreizen door onder andere Azië tot opleidingen tot docent en therapeut.

Na haar HBO-opleiding P&O is ze gaan kickboksen. Dat resulteerde in meerdere succesvolle titels waaronder wereldkampioen in 2007. “Never give up on your dreams” is het slogan van haar bedrijf en haar CV bewijst niets anders: ze heeft meerdere opleidingen en cursussen succesvol afgerond. In een notendop: HBO Lichaamsgerichte traumatherapeut (Somatic Experience), Docent Weerbaarheid, WO Psychologie, SKMO (Trainer Kickboksen, cum laude ;-)), HBO Jeugd en Gezinsprofessional en een SKJ-registratie. Met als doel om mensen door middel van weerbaarheid gelukkiger te maken.

Krista’s reis heeft haar gevormd tot wie ze nu is en ze helpt jou om diezelfde kracht in je te ontdekken.

Hoe zet je jouw kracht in en hoe zet je door om jouw doel(en) te bereiken?

Wat wordt later jóuw verhaal?

Want wie ben jij als persoon? Wie ben jij als ondernemer? Wat heb jij de wereld te brengen? Met welke kwaliteiten kan en GA jij dat doen? Dat zijn niet de kwaliteiten die je grootste voorbeeld of werkgever heeft. Of de kwaliteiten van degene van wie je laatst dat boek hebt weggelegd. Jij bent uniek. Vat hem niet op als dooddoener, maar laat hem even op je inwerken. Jij. Bent. Uniek. Wat maakt jou krachtig? En hoe zet je dat om in het resultaat wat je wilt bereiken?

Wat wordt later jóuw verhaal?

Krista Fleming, de reis is het doel

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met weerbaarheid door middel van authenticiteit. Twee containerbegrippen die – als ze goed zijn uitgelijnd – enorm veel effect gaan hebben op je leven, op je omgang met anderen en minstens zo veel op je zakelijke resultaat.

  • Authenticiteit: de mate waarin je trouw bent aan jezelf ondanks externe invloeden.
  • Weerbaarheid: voor jezelf opkomen, weten wat je wel en niet wilt, jezelf kennen, jezelf accepteren.

De tijden van het programma

Vooraf krijg je een link toegestuurd waarop je kunt deelnemen vanaf jouw favoriete (werk)plek. Daarnaast sturen we je vooraf de deelnemerslijst. We maken gebruik van de tool Wonder

  • 19:00 – 19:30: Digitale inloop
  • 19:30 – 21:00: Webinar
  • 21:00 – 22:00: Vrij netwerken (vrijwillig ;-))

Introducé uitnodigen

Ken jij een ondernemer die volgens jou wat vaker mag netwerken? Nodig hem of haar dan uit voor dit evenement. Iedereen mag kosteloos en vrijblijvend kennismaken met Ondernemers in Bedrijf. Stuur de link van het evenement even naar je kennis door, zo kan hij of zij zichzelf inschrijven.

Meld je nu aan

Meld je nu aan en garandeer jezelf van een gezellige en leerzame avond!