Online workshop door Monique Bruil: hoe ben jíj om mee samen te werken?

Online workshop door Monique Bruil: hoe ben jíj om mee samen te werken?

We hebben altijd te maken met andere mensen in ons (zakelijke) leven: werkgevers, werknemers, collega’s, klanten, leveranciers, noem het maar op. Het liefst werk je natuurlijk productief en ontspannen samen. Hoe doe je dat het beste? Hoe zorg je dat je zonder stress toch een fijne samenwerking bereikt, mét een goed resultaat?

Tijdens de workshop van Monique Bruil ga je aan de slag met jouw stijl van samenwerken. En Ondernemers in Bedrijf zou Ondernemers in Bedrijf niet zijn als we dat net iets anders doen dan dat je verwacht. Geen oppervlakkige gesprekken, maar diepgang waar je wél wat mee opschiet.

Met welke persoonlijkheidsstijl kun jij het minst goed samenwerken?

We leren het al van jongs af aan: samenwerken is goed, samenwerken is leuk! En ja, alleen ga je sneller maar samen kom je verder. En toch is samenwerken soms gewoon ook heel lastig. Want mijn aanpak is anders dan jouw aanpak. En hoe gaan we dan verder met elkaar? En wat doe je als er ineens veel verandert en niemand mee lijkt te willen in die verandering?

Hieronder staan zes verschillende samenwerkingsstijlen. Met welk gedrag heb jij de meeste moeite?

  • Dominante mensen die snel hun mening opleggen
  • Perfectionistische mensen die in details blijven hangen
  • Zorgzame mensen die snel onzeker worden
  • Rustige mensen die passief afwachten
  • Directe mensen die de regels negeren
  • Chaotische mensen die onduidelijk zijn

Volgende vraag: welk gedrag herken jij bij jezelf?

Zet dát je al aan het denken?

Onder andere over deze zes persoonlijkheidstypen gaan we veel leren op een leuke en interactieve manier. Hoe ga jij met deze types om en welk type denk je dat je zelf bent? Alles over deze interessante onderwerpen krijg jij te weten in dit online evenement. Wat behaal je dan uiteindelijk uit het event? Heel simpel, je krijgt inzicht in de verschillende interactie stijlen en het effect ervan. Ook maken we kennis met wat ons motiveert en wat ons gedrag laat zien zodra ons ‘batterijtje leeg is’.

De gedreven Monique Bruil gaat met jou en de andere deelnemers aan de slag. Als betrokken, resultaatgerichte PCM-Trainer & PCM-Coach, met jarenlange ervaring op het gebied van sales & marketing en effectief verbindend leiderschap, helpt ze mensen en organisaties graag vooruit. Ze houdt ervan om mensen te inspireren en motiveren. Samen werken aan verbetering en vertrouwen! Ze heeft passie voor mensen en organisaties in combinatie met een sterk empathisch vermogen, gedrevenheid en enthousiasme. Mensen en organisaties inspireren, motiveren en verder helpen. Pak je je agenda er vast bij? 

De tijden van het programma

Vooraf krijg je een link toegestuurd waarop je kunt deelnemen vanaf jouw favoriete (werk)plek. Daarnaast sturen we je vooraf de deelnemerslijst. We maken gebruik van de tool Wonder

  • 19:00 – 19:30: Digitale inloop
  • 19:30 – 21:00: Webinar
  • 21:00 – 22:00: Vrij netwerken (vrijwillig ;-))

Introducé uitnodigen

Ken jij een ondernemer die volgens jou wat vaker mag netwerken? Nodig hem of haar dan uit voor dit evenement. Iedereen mag kosteloos en vrijblijvend kennismaken met Ondernemers in Bedrijf. Stuur de link van het evenement even naar je kennis door, zo kan hij of zij zichzelf inschrijven.

Meld je nu aan

Meld je nu aan en garandeer jezelf van een gezellige en leerzame avond!