Online workshop door Steven Lubbers: online marketing voor 'dummies' (en professionals)

Online workshop door Steven Lubbers: online marketing voor 'dummies' (en professionals)

Online marketing, het lijkt je geweldig, maar waar moet je beginnen? Neem je iemand aan? Neem je gelijk een heel marketingteam aan? Zoek je een partij die voor je aan de slag gaat? Stort je jezelf op de materie?

Welke optie voor jou ook geldt: je hebt een keuze te maken. Heb jij de keuze al gemaakt? Of ben je nog zoekende? Hoe dan ook, dit online webinar zorgt voor handvatten die jij kunt gebruiken om je online marketing tot een (groter) succes te maken.

Ieder begin is lastig

En dat weet Steven als geen ander. Steven Lubbers is eigenaar van het onlinemarketingbureau Traffic Today. In vier jaar zijn ze van 5 naar bijna 40 medewerkers gegaan, dus practice what you preach geldt in dit geval absoluut. Steven is een 32-jarige ondernemer die met eindeloos veel ondernemers aan tafel heeft gezeten en precies weet hoe het werkt in het online landschap. 

“Doe het goed of doe het niet”. Steven houdt niet van luchtkastelen. Op een gepaste manier recht voor z’n raap en niet bang om de randjes op te zoeken. Zijn doel is om samen met zijn team organisaties online succesvol(ler) te maken. En speciaal voor jou maakt hij deze avond vrij om zijn kennis en ervaringen te delen, zodat jij je organisatie weer een paar stappen vooruit kan helpen. 

“Talent wins games, but teamwork and intelligence wins championships”.

En daar zit een grote overeenkomst met de mentaliteit van Ondernemers in Bedrijf.  

Je leert wat je gaat doen om online grote stappen te zetten

  • Je leert hoe je aan de gang blijft met je online presence, of je nou nog moet beginnen of dat je nieuw aan de slag gaat
  • Je hoort succesverhalen van andere ondernemers
  • Steven gaat live aan de slag met 2 of 3 websites
  • Je krijgt na het webinar een canvas op PDF die jou nóg meer helpt om meer omzet uit je website of online aanwezigheid te halen

De tijden van het programma

Vooraf krijg je een link toegestuurd waarop je kunt deelnemen vanaf jouw favoriete (werk)plek. Daarnaast sturen we je vooraf de deelnemerslijst. We maken gebruik van de tool Wonder

  • 19:00 – 19:30: Digitale inloop
  • 19:30 – 21:00: Webinar
  • 21:00 – 22:00: Vrij netwerken (vrijwillig ;-))

Introducé uitnodigen

Ken jij een ondernemer die volgens jou wat vaker mag netwerken? Nodig hem of haar dan uit voor dit evenement. Iedereen mag kosteloos en vrijblijvend kennismaken met Ondernemers in Bedrijf. Stuur de link van het evenement even naar je kennis door, zo kan hij of zij zichzelf inschrijven.

Meld je nu aan

Meld je nu aan en garandeer jezelf van een gezellige en leerzame avond!