Business ontbijt Victorium Zwolle

Business ontbijt Victorium Zwolle

Je begrijpt dat netwerken essentieel is voor de groei van je onderneming. Daarom organiseert MYN Netwerkclub een speciaal event. Netwerken opent deuren naar nieuwe kansen, ideeën en samenwerkingen. Het draait niet alleen om kennis, maar ook om connecties. Dit evenement is jouw kans om je zakelijke relaties uit te breiden en te versterken.

Locatie en programma

Het event vindt plaats in een inspirerende locatie, perfect voor creatieve interacties en nieuwe ontmoetingen. We starten de dag met een interactief programma, inclusief een unieke turndemonstratie en inspirerende presentaties van topcoaches en atleten. Het programma belooft informatief, inspirerend en bovenal verbindend te zijn.

Programmatijden op een rij

  • 07:45: Inloop
  • 08:00: Start programma met ontbijt
  • 08:00 – 09:00: Voorstelronde en turndemonstratie

1. Gerard Speerstra – voormalig coach Epke Zonderland ‘de reis naar goud’
2. Turnacademie Zwolle – Michael Hollander over de zoektocht naar de nieuwe Epke

  • 09:00 – 09:30: Rondleiding
  • Vanaf 09:30: Vrij netwerken

Kennismaken met MYN Netwerkclub

Ben je nog geen lid van MYN? Geen probleem! Dit event is de ideale kans om vrijblijvend kennis te maken met ons netwerk. Meer dan 2.500 ondernemers gingen je voor. Ervaar zelf wat netwerken met MYN kan betekenen voor jouw groei, zowel persoonlijk als zakelijk.

Meld je aan voor groei en connecties

Mis deze kans niet om je netwerk uit te breiden. Meld je nu aan voor ons netwerkevenement. Netwerken met MYN is niet alleen goed voor je bedrijf, het is ook een manier om plezier te hebben en echte connecties te maken. Zet de datum in je agenda en bereid je voor op een evenement waar zakelijk en plezier hand in hand gaan. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!