Ontdek jouw Wereld van Verschil bij Postillion Arnhem

Ontdek jouw Wereld van Verschil bij Postillion Arnhem

Wat zijn jouw talenten? Wat zijn jouw valkuilen?

Hoe zet je die kennis in om een nog betere ondernemer te worden?

Tijdens ons netwerkevent van 15 september bij Postillion Arnhem gaan we twee dingen doen: we krijgen een kijkje achter de schermen van dit bedrijf én we gaan aan de slag met wat persoonlijke inzichten die je helpen om nog beter te worden in je werk. In een interactieve sessie van een uur (in twee groepen) gaan we in op gedrag. Welk gedrag zet je als persoon en ondernemer neer? Waar liggen je talenten en valkuilen?

Om te zorgen dat je maximaal gebruik gemaakt kunt maken en de beste inzichten krijgt vragen we vooraf 24 vragen in te vullen. Hieruit komt een PersonalMap uit de Wereld van Verschil van MapsTell. De trainers van Het Trainingsbureau verzorgen de verdere toelichting. 

Belangrijk om te weten: alle persoonlijke informatie wordt volledig privé gehouden en op geen enkele wijze voor welke andere uiting dan ook gebruikt. Het is namelijk jouw PersonalMap die gegenereerd wordt. 

Over Postillion Arnhem

Postillion Hotel Arnhem is een populaire locatie. De locatie ligt ontzettend centraal, pal aan de Veluwe en is makkelijk te bereiken. Maar het is niet alleen de plek die zo prettig is. Het zijn ook de medewerkers die precies weten hoe je een succesvolle meeting of een bijzonder evenement organiseert. Ze denken met je mee en komen met oplossingen voor problemen die je zelf nog niet had opgemerkt. 

Programma

  • 18:30 – 19:00: Inloop
  • 19:00 – 19:10: Welkomstwoord Kim Stein – Ondernemers in Bedrijf
  • 19:15 – 19:30: Welkomstwoord Tom Schilderman – Postillion Arnhem
  • 19:30 – 19:40: Het Trainingsbureau
  • 19:45 – 20:45: Interactieve sessie met MapsTell
  • 20:45 – 22:00: Netwerkborrel

Introducé meenemen?

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van Ondernemers in Bedrijf is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zichzelf in kan schrijven.

Aanmelden

Meld je nu aan voor dit event en garandeer jezelf van een plek. We zien je graag op 15 september 2020 bij Postillion Arnhem!