Kom mee Padellen en bekijk Eredivisie squash bij Padel & Squash Apeldoorn!

Kom mee Padellen en bekijk Eredivisie squash bij Padel & Squash Apeldoorn!

Maak kennis met de immens populaire sport Padel en ontmoet elkaar op een actieve en laagdrempelige manier. Of je nu al een fervent lid van MYN bent of nog niet, dit wordt een netwerkevenement om niet te missen, gehost bij Squash & Padel Apeldoorn door onze gastheer Rutger Jan Kamperman.

Programma

Vanaf 15:30 uur verzamelen we ons in het clubgebouw van Squash & Padel Apeldoorn. Na het welkomstdrankje gaan we groepjes de padelbaan op. Bij de dit mini-toernooi gaat het om de fun en het plezier, maar er is ook kleine prijs te verdienen! 

Na het actieve sporten wordt er door Squash & Padel Apeldoorn een lekkere warm hap geserveerd, zodat we met een volle maag naar het Eredivisie squash team Apeldoorn kunnen kijken. Zij strijden die avond om een plekje in d finale van de play-offs squash! dat wordt dus super spannend! 

De wedstrijden van het squash team starten om 19:30 uur. Tussendoor kan er uiteraard nog volop genetwerkt worden. Ook is het mogelijk om alleen de padelclinic te volgen, maar samen uit, samen thuis: het liefst juichen we onze Apeldoornse jongens natuurlijk met een grote groep ondernemers toe. 

MYN lid? Zet je naam op ‘aanwezig’

Je begrijpt dat netwerken essentieel is voor de groei van je onderneming. Het is niet alleen een kans om bestaande relaties te versterken, maar ook om nieuwe te smeden.

Een sterk netwerk kan deuren openen naar nieuwe kansen, ideeën en samenwerkingen. Het draait niet alleen om wat je weet, maar ook om wie je kent.

Dit evenement is de perfecte gelegenheid om je zakelijke relaties uit te breiden en te versterken.

Nog geen lid? Kom tijdens dit netwerkevenement kennismaken

Nog geen lid? Dat maakt niet uit! Dit evenement is de ideale manier om kennis te maken met ons netwerk en te ontdekken wat we te bieden hebben.

Sluit je aan bij de community van ondernemers die begrijpen dat netwerken niet alleen draait om business, maar ook om plezier hebben terwijl je het doet.

We geloven in het creëren van een informele, vriendelijke sfeer waarin je je op je gemak voelt en echte connecties kunt maken.

Zet de datum in je agenda

Dus, meld je aan en markeer de datum in je agenda. Bereid je voor op een netwerkevenement waar je waardevolle connecties kunt maken. We zullen binnenkort meer details delen over het programma, maar voor nu kun je er zeker van zijn dat dit netwerkevenement een kans is om zowel bestaande als nieuwe relaties te koesteren en te genieten van het proces. Netwerken kan zowel leuk als waardevol zijn, en we kijken ernaar uit om dit samen met jou te ervaren. 

Je hoeft niet bellen, kom mee padellen!