MYN Stadiontour – PEC Zwolle stadion

MYN Stadiontour – PEC Zwolle stadion

MYN Stadiontour PEC Zwolle (MAC³PARK Stadion)

Sport verbindt! Netwerken in voetbalstadions is een krachtige manier om zakelijke relaties te versterken en nieuwe connecties te leggen.

Graag nodigen we je uit voor ons MKB evenement in het MAC³PARK Stadion, de thuisbasis van PEC Zwolle. Op donderdag 13 juni gaan we samen aan de slag met speed date sessies, rondleidingen en open netwerken om mooie (nieuwe) verbindingen te creëren. Deze relaties kunnen uitgroeien tot extra klanten, nieuwe leveranciers, diverse kennispartners en een diversiteit aan netwerkrelaties.

Tijden van het programma

  • 13:00 uur: Inloop en klaarzetten stand
  • 13:30 uur: 1e helft: Kennismaken, speeddaten en rondleidingen
  • 14:45 uur: 2e helft: Open netwerken en maken van concrete vervolgafspraken
  • 16:00 uur: 3e helft: Napraten met een lekker hapje en drankje
  • 17:00 uur: Einde netwerkdag

Voor wie?

Voor bedrijven die met een zilveren of gouden abonnement zijn aangesloten bij MYN is deze bijeenkomst kosteloos te bezoeken. Voor bedrijven met een bronzen abonnement of niet-leden die willen aansluiten geldt een kleine meerprijs van €50,- euro (ex. BTW). 

Wat moet je meenemen?

Een grote glimlach! Bij MYN is iedereen gelijk, dus is er voor iedereen dezelfde statafel. Neem een banner mee voor maximale zichtbaarheid van jouw bedrijf of organisatie. Wil je meer meenemen? Dat kan. Graag zelfs! Belangrijk is dat je materialen die je meeneemt op een statafel passen. Hier kun je jouw bedrijf kort presenteren aan andere ondernemers, zodat ze kennis kunnen maken met jouw onderneming. 

Waarom je dit evenement niet wilt missen!

Waarom zou je dit evenement bij PEC Zwolle niet willen missen? Ten eerste, het is een unieke gelegenheid om je zakelijke netwerk uit te breiden en waardevolle contacten te leggen binnen diverse sectoren. Ten tweede, het MAC³PARK Stadion biedt een inspirerende omgeving waar je samen met andere ondernemers kunt netwerken en ervaringen kunt delen. Het is een geweldige kans om jouw bedrijf letterlijk in de spotlight te zetten en te ontdekken wat MYN Netwerkclub voor jou kan betekenen.

Aanmelden!

Mis deze waardevolle netwerkmiddag niet en meld je nu aan voor deze bijeenkomst!