Ronde tafel Zwolle

Ronde tafel Zwolle

Ben jij klaar voor een boeiende kans om jouw zakelijke horizon te verbreden? Het is tijd om te netwerken en te groeien! MYN Netwerkclub nodigt je uit voor een speciaal event dat jouw bedrijf en persoonlijke ontwikkeling naar nieuwe hoogten zal brengen.

Een waardevolle gelegenheid

Netwerken is de sleutel tot succes in de zakenwereld. Het stelt je in staat om waardevolle connecties te leggen, kennis te delen en te groeien. Ons event biedt je de kans om gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten en te ontdekken waarom netwerken zo essentieel is voor jouw bedrijf.

Ontdek de locatie en het programma

Dit exclusieve event vindt plaats bij de Breman Academy BREIN in Zwolle. Een inspirerende locatie die de perfecte omgeving biedt voor zinvolle interacties. Het programma biedt een unieke actietafel over duurzaamheid, waar ondernemers uit de bouw- en bouwgerelateerde branches discussiëren over de Do's en Dont's bij het transformeren, slopen en/of verduurzamen van vastgoedobjecten. Ook de route naar de Energielabel C-verplichting in 2030 komt aan bod.

Aan tafel schuiven diverse experts die (bij toerbeurt) hun licht schijnen over deze actuele kwesties. Per keer zitten er maximaal 5/6 personen aan tafel, met daaromheen een schil van toehoorders die kunnen meepraten. Leden van mijn kunnen zich aanmelden om als toehoorder deel te nemen of gewoon om te luisteren en te netwerken.

Het tijdschema

15:00 - 17:00

Vrijblijvend kennismaken

Ben je nog geen lid van MYN? Geen probleem! Tijdens dit event kun je kosteloos en vrijblijvend kennismaken. Meer dan 2.500 ondernemers zijn je voorgegaan. Proef zelf wat wij met netwerken doen en ontdek hoe het jouw bedrijf kan laten groeien.

Meld je aan voor succes

Mis deze kans niet om je netwerk te vergroten en waardevolle connecties te maken. Meld je vandaag nog aan voor ons event en geef jouw bedrijf de boost die het verdient!

Netwerken is de sleutel tot zakelijk succes, en MYN Netwerkclub is hier om jou te ondersteunen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op ons event en samen te groeien. Tot snel!