Een dag Netwerkvloer in het Saxion Centrum voor Ondernemerschap

Een dag Netwerkvloer in het Saxion Centrum voor Ondernemerschap

Doe nieuwe connecties op in het Saxion Centrum voor Ondernemerschap. Op een unieke wijze word je in contact gebracht met de studenten van Saxion die al een eigen bedrijf hebben en met andere ondernemers uit de regio.

Tijdens deze dag gaan we de nieuwe generatie ondernemers met al haar inzichten en kennis mixen met de ervaringen van de meer ervaren ondernemers.

Tijden van het programma

Elke deelnemer krijgt een eigen (sta)tafel waar je middels een banner en of ander promotiemateriaal jezelf zichtbaar kunt maken.

  • 09:30 uur: Inloop en klaarzetten stand
  • 10:00 uur: Tactische (netwerk)bespreking
  • 10:15 uur: 1e helft: Kennismaken, speeddaten en rondleidingen
  • 12:30 uur: Lunchpauze
  • 13:15 uur: 2e helft: Open netwerken inclusief kennisdeling samen met o.a. de bezoekers
  • 15:00 uur: 3e helft: Napraten met een lekker hapje en drankje
  • 16:00 uur: Einde netwerkdag

Kom je als deelnemer?

Belangrijk om rekening mee te houden is dat de materialen die je meeneemt op een statafel passen. Bij je tafel kun je jouw bedrijf kort presenteren aan andere ondernemers, zodat ze kennis kunnen maken met jouw onderneming. Als extra exposure is er ruimte voor een rolbanner naast je statafel.

Wil je graag een collega meenemen naar dit event? Voor €100 extra kan je collega meegenieten van het gehele programma én niet te vergeten een hoop nieuwe connecties opdoen.

Kom als gast

Heb je geen stand gereserveerd? Kom dan gezellig én kosteloos langs als gast. Je bent welkom vanaf 13:30 uur om de ondernemers die er zijn te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen.

Meld je nu aan!

Sta jij als jonge óf ervaren ondernemer te popelen om andere (jonge) ondernemers te ontmoeten? Meld je dan nu aan voor deze leuke netwerkdag. Tot dan!