Sfeervolle Kerstborrel in de Broodfabriek

Sfeervolle Kerstborrel in de Broodfabriek

Beste Zutphense ondernemers,

Dit jaar sluiten we het netwerkende jaar af bij de Broodfabriek in Zutphen. We hebben samen met BDO een mooi programma samengesteld en rekenen op je komst ;-).

Voordat je het weet is het alweer 19 december, voordat je het weet is het alweer 2019 en staat er een waanzinnige agenda op ons te wachten en kun jij al je plannen voor 2019 uitvoeren.

De netwerkagenda is bijna live. Daarbij wil ik jullie laten weten dat we het netwerk in 2019 gaan intensiveren en meer samen gaan verbinden, moeiteloos uiteraard. Ik zal daar een goed verhaal over vertellen deze avond.

Waar & wanneer

  • Wanneer: Woensdag 19 december
  • Tijd: 19.00-22.00 uur
  • Waar: Broodfabriek Zutphen, Noorderhavenstraat 49 te Zutphen

Programma

  • 19.00-19.30 uur Inloop met een welkomstdrankje
  • 19.30-19.40 uur Zutphen in Bedrijf 2019 proof! | Chanti Janssen
  • 19.40-20.00 uur Interview met Natale Valente & Michel van den Berg | BDO
  • 20.00-20.45 uur Jeroen Bolhuis | Tijdlab | augmented- en virtual reality
  • 20.45-21.00 uur Vragenkwartiertje!
  • 21.00-22.00 uur Netwerkborrel, verbindingselementen en/of VR set testen!

Jeroen Bolhuis, een man met een missie!

Mijn naam is Jeroen Bolhuis, een van de oprichters van Previsual en Tijdlab. Hiermee specialiseren we ons in het maken en presenteren van 3D modellen door deze om te zetten in hologrammen, op het web of in augmented- en virtual reality. We zijn dit ooit gestart vanuit onze achtergrond in de archeologie om geschiedenis beleefbaar te maken. Naast onze projecten die we hierin uitvoeren zijn we inmiddels ook actief in de vastgoedsector en bouwen we trainingen en simulaties. Tijdens deze avond wil ik jullie graag meenemen in onze dagelijkse bezigheden binnen ons bedrijf. We zijn bezig om onze technieken verder uit te breiden, maar ook te combineren met andere startups om zo totaaloplossingen te bieden. Ik zal jullie vertellen waar augmented- en virtual reality vandaan komen en waar het naartoe gaat. Dit doe ik door jullie mee te nemen in de techniek maar voornamelijk met voorbeelden van onszelf en anderen om ons heen. De avond sluiten we af door twee virtual reality sets met twee totaal verschillende ervaringen van dezelfde software te hebben staan. Hoe dit kan? Dat leg ik je graag uit.

BDO, inspireert!

Alleen al door dit programma te bedenken, zichzelf op de achtergrond te plaatsen vind ik een waardering waard. Kennisdelen is wat BDO doet deze avond! BDO biedt deze avond aan! BDO is vooruitstrevend met meedenkende adviseurs, accountants & belastingadviseurs. Ze zetten zichzelf niet vaak op de voorgrond, maar het is een bedrijf dat altijd in beweging is. We gaan deze avond kennismaken met de heren Natale & Michel die actief zijn in de regio voor BDO. Twee fijne mannen, leuke types met humor die de stempel van saaie accountants absoluut niet hebben! Laat je verrassen en inspireren door elkaar, met elkaar en voor elkaar.

Zutphen in Bedrijf 2019

Uiteraard zal ik zelf toelichten hoe 2019 eruit ziet, de agenda kenbaar maken en uitleggen hoe we nog meer voor elkaar kunnen betekenen. Ook wil ik in iedere regio 3 sparrings-maatjes benoemen waarmee ik af en toe wat kan overleggen, iets kan voorleggen en betrokken houdt met de ontwikkelingen. Een soort van vinger aan de pols vanuit de leden. Mocht je dat leuk vinden, laat het mij dan de 19e tijdens de avond weten. (geen lange vergaderingen, wekelijks koffie ofzo hoor ;-) als je mij goed kent weet je dat wel haha). Als netwerkclub was ik 8 jaar geleden echt hot & happening. Nu vraag ik mij af of netwerkland niet aan het verzanden is en wil ik mijn nek, voor mijzelf én jullie, weer boven het maisveld uitsteken!

Lid & niet lid

Leden zijn uiteraard kosteloos welkom! Zilver- of goud lid? Neem dan iemand mee die je aan ons wilt voorstellen! Niet lid? Dan betaal je dit jaar nog 25 euro per event, volgend jaar is dat 75 euro per event. Een bewuste drempel, zodat mensen echt connected zijn. Los van het feit dat ik altijd informeel en vol energie blijf ;-). Je kunt als niet lid maximaal 2 keer per jaar kennismaken met Zutphen in Bedrijf tegen betaling en daarna mag je kiezen ik word lid of ik word geen lid. Dit om het netwerk te intensiveren, het netwerk te beschermen en onszelf de kans bieden om elkaar echt te leren kennen. Zo kunnen we elkaar ook beter begrijpen & verbinden. Elkaar verder helpen, waarde toevoegen!

Let’s go!! Ben je erbij?