Netwerken én je (offline) zichtbaarheid vergroten

Netwerken én je (offline) zichtbaarheid vergroten

Wat betekent zichtbaarheid voor jou? En wat doe je er als organisatie aan om gezien te worden? Maak kennis met de mogelijkheden van offline marketing en wie weet kom jij wel tot nieuwe inzichten voor jouw organisatie.

Direct contact, ssamen in gesprek, groen én kwaliteit. Dat is waar SignSellers voor staat. SignSellers helpt jou verder met het vergroten van je zichtbaarheid, je boodschap, je merk of naam. Dit doen ze door meer dynamiek in je offline uitingen te brengen. Met als doel? Je marketing nog relevanter en effectiever maken!

Denk je nou, hè dit spreekt mij aan? Kom dan naar deze inspirerende en informatieve avond bij SignSellers, waarin je mee wordt genomen in de wereld van offline marketing.

Wat betekent zichtbaarheid voor jou?

De inloop van de avond is vanaf 19:00 uur. Het evenement vindt plaats in Lochem. Om 19:30 uur gaan we van start met een presentatie die wordt gegeven door Dennis Martens. Hij kan je naast offline marketing óók veel vertellen over de wereld van online marketing. Aansluitend op de presentatie worden jullie meegenomen in een rondleiding door de fabriek. Hierna gaan we kort met elkaar speeddaten om elkaar nog beter te leren kennen. Ga met elkaar in gesprek over wat zichtbaarheid nou eigenlijk voor jou en je organisatie betekent.

Tot slot is er ruimte om vrij te netwerken en gaan we naar huis met nieuwe connecties, inspiratie en wie weet wel nieuwe inzichten voor het vergroten van de zichtbaarheid van je eigen organisatie!

Tijden van het programma                                  

  • 19:00 - 19:30: Inloop van de avond
  • 19:30 - 20:30: Presentatie SignSellers inclusief rondleiding door de fabriek
  • 20:30 - 21:00: Speeddaten ‘Wat betekent zichtbaarheid voor jou?’
  • 21:00 - 22:00: Vrij netwerken  

Introducé meenemen

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van MYN is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zichzelf in kan schrijven.

Meld je aan en mis niets 

Klaar om weer lekker onder de mensen te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en tot nieuwe inzichten te komen? Meld je dan nu aan voor dit event op deze locatie en garandeer jezelf van een plek. Tot dan!