Speeddaten zonder gêne

Speeddaten zonder gêne

Speeddaten, het roept bij voorbaat gemixte reacties op. Maar na élk event waarbij we gaan speeddaten is nagenoeg iedereen enthousiast!

  • “Ik kende hem al wel, maar dit wist ik écht niet van hem!”
  • “Als je mij vraagt wat ik het leukste event vond van Ondernemers in Bedrijf is dat het speeddaten. Ik zat toen met iemand aan tafel die zo fascinerend en boeiend kon vertellen, ik ben dat nooit meer vergeten. En het werd nog een mooie samenwerking ook!”
  • “Eerst dacht ik dat het ongemakkelijk zou worden, maar het was juist veel makkelijker om met iemand in gesprek te komen dan aan zo’n statafel.”

Dus, overtuigd?

Blik&Burgers, een verrassend toffe locatie

Vanaf het mooie slot Zeist kijk je zo het groene Filosofenlaantje in! Daar zit Blik & Burgers 😉

Een prijswinnend concept: fantastisch lekker eten naast een knoert van een speeltuin. Dus wanneer jij met goed gezelschap wilt lunchen, kun je je kinderen vrijlaten in de te gekke speeltuin.

Voordeel: je hebt je kids altijd in het zicht.

De tijden van het programma

Nou mogen de kinderen tijdens deze netwerkavond thuisblijven, want we gaan ons richten op je onderneming. Tijdens het speeddaten leer je in no-time andere ondernemers kennen. En niet alleen oppervlakkig, maar met behulp van wat intelligente vragen in een pot – mocht er geen gespreksonderwerp voor handen zijn – ben je altijd gegarandeerd van interessante gespreksonderwerpen.

  • 20:00 – 20:30: Introductie en voorstelronde
  • 20:30 – 20:40: Speeddate ronde 1
  • 20:40 – 20:50: Speeddate ronde 2
  • 20:50 – 21:00: Speeddate ronde 3
  • 21:00 – 22:00: Vrij netwerken met een hapje en een drankje

Introducé meenemen?

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van Ondernemers in Bedrijf is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zichzelf in kan schrijven.

Meld je nu aan en mis het niet

Wil je geen online meetings meer maar weer écht een leuke netwerkavond hebben? Schrijf je dan in voor deze netwerkavond en we verwelkomen je met open armen. Tot dan!