Maak je niet DRUK en kom netwerken bij Sport Group Holland

Maak je niet DRUK en kom netwerken bij Sport Group Holland

Ontspan en netwerk bij Sport Group Holland en Print Wear Holland in Wijchen. Een unieke kans om meer te weten te komen over de complete ontzorging die zij bieden aan sportverenigingen, van kledinglijnen tot sportmaterialen.

Inspiratie van Ton Kosterman

Maak kennis met Ton Kosterman van Sport Group Holland, een ervaren voetbaltrainer en coach, en eigenaar van Kosterman Sport & Coaching. Ontdek zijn unieke P/F formule en hoe deze bijdraagt aan succes, zowel in de sport als daarbuiten.

Programma: leer en netwerk

  • 19:00 - 19:30: inloop
  • 19:30 - 19:45: voorstelronde
  • 19:45 - 20:15: introductie Sport Group Holland en Ton Kosterman
  • 20:15 - 21:00: rondleiding door de kledingdrukkerij
  • 21:00 - 22:00: vrij netwerken

Unieke ervaring in de drukkerij

Zie hoe Sport Group Holland en Print Wear Holland alles in eigen beheer printen en drukken, inclusief het tenue van N.E.C. Ervaar het drukproces van dichtbij en neem een sportshirt met jouw bedrijfslogo mee naar huis!

Meld je aan

Ben je klaar om te netwerken, te leren en een unieke ervaring op te doen? Schrijf je in voor deze avond bij Sport Group Holland. Een perfecte gelegenheid om te ontspannen, te leren en je netwerk te verrijken.

Heb je je ingeschreven voor dit leuke event en wil jij 21 februari een sportshirt (kleur wit) ontvangen met hierop jouw eigen bedrijfslogo gedrukt? 

Stuur dan voor 14 februari een mailtje naar wouter@sportgroupholland.nl met daarin:

- Digitaal EPS of PDF bestand met logo

- Uitvoering; man/ vrouw

- Maat