SPY Experience Deventer I

SPY Experience Deventer I

Bedrijven die zijn aangesloten bij de MYN Netwerkclub mogen een proefrit maken die door het Team Spy Experience exclusief.aan onze club wordt aangeboden.Rijden in deze enige (!) 100% elektrische crossover in heel Europa?

We gaan netwerken en proefritjes maken op donderdag 30 mei, woensdag 12 juni en donderdag 20 juni.

We starten op 30 mei om 15:30 uur, op woensdag 12 juni om 19:00 uur en donderdag 20 juni weer om 15:30 uur. Beleef een tourrit op de Spy in Deventer onder begeleiding van het SPY Team!

Ervaar en geniet

Spy Experience biedt een onvergetelijke belevenis door middel van een op maat gemaakte tour door de mooiste landschappen op een Spy. Op een veilige manier gaan we samen met jullie deze unieke ervaring aan, of het nu in de stad is, over zandpaden of door de natuur. 

Uniek

De Spy is een 100% elektrisch cross-over voertuig en een rit op de Spy is erg duurzaam. Spy Experience is de enige in Europa die tourritten aanbiedt op de Spy.

Meld je aan

Meld jou (en je collega’s) aan en zet de datum in je agenda. Je ontvangt direct een bevestiging per mail en vlak voor het event ontvang je de praktische informatie nog een keer per mail.

NB: Geen lid van MYN en wil je een keer komen kennismaken? Op deze pagina lees je hoe dat werkt.