Nieuwe connecties én leren hoe jouw relatie met geld is ontstaan voor je 7e en wat die zegt over hoe je onderneemt

Nieuwe connecties én leren hoe jouw relatie met geld is ontstaan voor je 7e en wat die zegt over hoe je onderneemt

Financiële vrijheid: een onderwerp op de agenda van veel ondernemers. Of misschien niet eens op je agenda, maar wel in je gedachten. Je moet er iets mee. Je wilt er iets mee. Maar hoe pak je dat aan? Hoe creëer je die financiële vrijheid op een leuke en prettige manier die voor iedere betrokkene fijn is? Dus niet alleen voor jezelf, maar ook voor je geliefden. En hoe ga je om met al die invloeden van buiten die ons nu alsmaar lijken tegen te werken? Inflatie, lockdowns, klimaatcrisis. Hoe zet je dan stappen die leiden tot rust?

Jij in harmonie met je bedrijf en je geld

We denken vaak: als ik genoeg verdien, als ik zekerheid heb gecreëerd, DAN kan ik uitrusten en is er ruimte voor plezier’. Maar is dat ook zo?

Veel ondernemers weten allang dat telkens als jij denkt een volgende mijlpaal te hebben bereikt en rust hebt, er weer iets nieuws aan de horizon verschijnt waar je nooit aan had kunnen denken. Je oplossing wordt gewoon weer vervangen door een volgende uitdaging. 

Tja, zeggen we dan, dat hoort er bij he?! Maar IS dat ook waar? Of ligt het probleem eigenlijk ergens anders? 

We hebben allemaal gezien de afgelopen jaren dat goedlopende bedrijven in de lockdown opeens toch kwetsbaar waren op een manier die we nooit hadden kunnen voorzien. We KUNNEN eenvoudig ons niet op alles voorbereiden. Zelfs financieel niet. Maar we kunnen WEL zorgen dat we altijd onze eigen oplossingen in onze eigen hand hebben. 

En zelfs door veel MINDER te werken. 

Onze relatie met geld is namelijk het probleem, niet de hoeveelheid die we wel of niet hebben. En die relatie met geld is gebouwd voor je 7 bent. Ver voordat je veel met geld te maken had dus! En als je daar naar leert kijken, en leert hoe die relatie met geld zich uit in hoe je onderneemt, dan creëer je echte vrijheid. 

Suze Maclaine Pont. Businesscoach, ‘financial harmonist’, traumatherapeut, spreker, internationaal ondernemer. Suze leert je hoe de dingen waar jij vandaag tegenaan loopt hun oorsprong hebben in je vroege jeugd en hoe je werkelijk je eigen energie en je eigen kracht weer terug krijgt. Hoe je echte vrijheid in jezelf terug veroverd, en van daaruit vrijheid in je bedrijf en je leven. Je bedrijf laat je precies zien waar je moet kijken, en als je dat doet dan komt de moeiteloze stroom weer terug. Niemand hoeft meer dan 24v uur per week te werken om het leven te creëren dat je echt diep van binnen wilt. 

“Ik voelde me overweldigd omdat ik een werkende alleenstaande moeder was en ik te maken had met een schuld die alleen maar groeide. Ik voelde me alleen en zonder controle.

Het ergste was dat ik geen idee had wat er aan de hand was. Ik had mijn hele leven gestudeerd en geleerd. Toch had ik geen antwoorden. Ik probeerde de economie de schuld te geven, de fase of de situatie waarin ik me bevond, zoals iedereen om me heen zei… maar ik ontdekte dat IK het echte probleem was. Of meer specifiek: de patronen uit m’n kindertijd die ik had geleerd over hoe ik een relatie met HET LEVEN had opgebouwd.”

Suze geeft een 3-daags seminar genaamd ‘Je Geld of je Leven’. Tijdens deze netwerkavond proeven we ruim een uur van dit seminar en krijg je handvatten waar je direct iets mee kunt.

Onderwerpen

 • Ontdek hoe je relatie met geld en ondernemen in de eerste 7 levensjaren is ontstaan en hoe die zich uit nu in je bedrijf en je leven
 • Identificeer je blokkades naar HARMONIE in je leven zodat je nooit meer schreeuwt naar je kinderen of ruzie maakt met je geliefden.
 • Leer om voor jezelf te kiezen - op een manier die jou en je geliefden helpt zonder dat je jouw talenten ontneemt of verbergt.
 • Identificeer je onbewuste overtuigingen rondom geld die je tegenhouden en hoe je daarmee om kunt gaan.
 • Maak een plan om je DOEL te implementeren op jouw VOORWAARDEN - zonder angst voor tijd, geld of energie.
 • Sta op het hoogtepunt van je leven, in controle, aanwezig en geniet van elke centimeter van het leven!

Tijden van het programma

 • 18:30 – 18:45: Inloop
 • 18:45 – 18:55: Welkomstwoord MYN
 • 18:55 – 19:05: Welkomstwoord Suze Maclaine Pont met aansluitend de workshop
 • 19:05 – 19:30: Kort voorstelrondje 
 • 19:30 – 21:00: Workshop door Suze
 • 21:00 – 22:00: Vrij netwerken

Meld je aan en mis niets

Meld je aan en we zien je graag op 15 december 2022!