Netwerken bij 't Zusje

Netwerken bij 't Zusje

Netwerken is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten, ervaringen te delen en waardevolle connecties op te bouwen. Graag nodigen we je uit voor ons evenement bij 't Zusje in Deventer, waar we samen gaan genieten van heerlijke tapas hapjes en waardevolle ontmoetingen. Dit is een unieke kans om je netwerk uit te breiden, te connecten met andere leden van MYN Netwerkclub en nieuwe zakelijke mogelijkheden te ontdekken.

Locatie: 't Zusje in Deventer

We komen samen op een prachtige locatie, namelijk 't Zusje in Deventer. Dit restaurant staat bekend om zijn heerlijke tapas hapjes en gastvrije ambiance. De perfecte plek om te netwerken in een ontspannen en gezellige setting. De fijne gastheer zal ervoor zorgen dat je je welkom voelt en dat je samen met andere ondernemers een onvergetelijke avond beleeft.

Tijden van het programma

  • 18:00 - 18:30 uur: Inloop
  • 18:30 - 21:00 uur: Hapjes & speeddaten
  • 21:00 - 22:00 uur: Vrij netwerken

Kom als gast! Ontdek MYN Netwerkclub

Niet-lid van MYN Netwerkclub? Geen probleem! Ook als je nog geen lid bent, ben je van harte welkom om eenmalig kosteloos en vrijblijvend deel te nemen aan ons evenement bij 't Zusje. Schrijf je in als gast door rechts op "Ik meld me aan als gast" te klikken en je gegevens in te vullen. Zo kom je op de deelnemerslijst en kunnen aanwezigen gemakkelijk contact met je opnemen. Ontdek of MYN Netwerkclub bij je past en beleef een gezellige avond vol ontmoetingen en tapas hapjes.

Waarom je dit evenement niet wilt missen!

Waarom zou je dit evenement bij 't Zusje in Deventer niet willen missen?

Ten eerste, het is een geweldige gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen en waardevolle connecties te leggen, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Ten tweede, samen genieten van heerlijke tapas hapjes creëert een informele sfeer waarin je op een ontspannen manier kunt netwerken. Netwerken biedt je de mogelijkheid om nieuwe ideeën op te doen, samenwerkingsverbanden aan te gaan en kennis en ervaringen te delen. Mis deze geweldige kans niet om te netwerken en te genieten van een gezellige avond bij 't Zusje!