MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Netwerken op topsportniveau bij Thialf Heerenveen: World Cup kwalificatie schaatsen

Netwerken op topsportniveau bij Thialf Heerenveen: World Cup kwalificatie schaatsen

MYN brengt mensen in beweging. Niet toekijken vanaf de zijlijn, maar actief die verbinding zoeken om zodoende de business te laten groeien, want alleen samen kun je (over)winnen.

Bekijk live topsport en kom in contact met nieuwe relaties. Sport verbindt, verbroedert en zorgt voor een onvergetelijke avond!

Thialf Heerenveen: World Cup kwalificatie schaatsen

Op vrijdag 28 oktober 2022 is het zover; de World Cup kwalificatie van schaatsen. Wil jij alle Nederlandse topschaatsers in actie zien komen? Kom dan naar de Thialf in Heerenveen! Je bent van harte welkom vanaf 19:00 uur. Na afloop ontvang je een relatiegids. Dit is een glossy magazine waarin we terugblikken op het event en waarin alle deelnemers terug te vinden zijn. Zo kun je óók na de wedstrijd nog contact houden met jouw nieuwe relaties.

VIP-arrangement

We bieden je een VIP-arrangement aan: 

  • Gereserveerde stoel op de VIP-tribune (oost- en tevens finishzijde); 
  • Toegang tot de hospitality lounge met uitzicht op de baan
  • Hospitality lounge is geopend vanaf 1 uur voorafgaande aan de wedstrijden tot en met 1 uur na de afloop van de wedstrijden; 
  • Culinair programma met een variatie aan hapjes en drankjes
  • Voorbeschouwing op de wedstrijden.

Tijden van het programma

  • 17:00: Inloop van de avond
  • 21:15: Einde van de avond

Meld je aan en mis niets 

Sta jij te popelen om nieuwe ondernemers te leren kennen tijdens het bijwonen van een sportwedstrijd? Meld je dan nu aan voor dit event en garandeer jezelf van een plek. Tot dan!

Wil je een extra gast meenemen? Neem dan contact op met de eventmanager!