Train je groeimindset

Train je groeimindset

NB: dit event is verplaatst van 22 september naar 6 oktober.

Hoe kun je obstakels overwinnen en succesvol zijn in wat je echt graag wilt? Doorgrond je eigen mindset en maak krachtige nieuwe denkpatronen aan.

Zit er meer in jou dan je laat zien?

 • Zit er meer in jou dan jij op dit moment aan de buitenwereld kunt of durft te laten zien?
 • Weet jij wel wat jij wil bereiken en weet je ook wat je ervoor zou moeten doen maar hapert je motivatie regelmatig?
 • Zie jij als ondernemer overal kansen en mogelijkheden maar ontbreekt de focus om concrete stappen te zetten?
 • Is keuzes maken soms lastig voor je maar begrijp je niet goed waarom? 
 • Is communiceren met potentiële klanten voor jou een uitdaging en wil je weten hoe je ze tóch over de streep krijgt?
 • Blijf jij in je comfortzone hangen terwijl je eigenlijk ook wel weet dat de groei nét daarbuiten plaatsvindt?

De kans is groot dat je veelal onbewust onderneemt omdat jij in je rol als ondernemer ook altijd je eigen onbewuste denk- en gedragspatronen met je meeneemt. En soms zijn ze gewoon niet meer erg handig of slim! 

Staat groei op jouw agenda? Dan is het een goed idee om dit event ook vast in je agenda te zetten. Naast je persoonlijke groei, groeit ook je netwerk tijdens deze bijeenkomst. Leer andere ondernemers beter kennen en vergroot je netwerk!

Over Anita Poth

Anita Poth werkt als Integraal Vitaliteitscoach (Getreal Training & Coaching) en NLP Trainer. Daarnaast is ze gediplomeerd Personal trainer en Leefstijlcoach. Anita traint en begeleidt jou door gebruik te maken van fysieke en mentale trainingstechnieken met een persoonlijke aanpak en beleving. Wat het JOU gaat opleveren staat centraal. Transformatie, eigenwaarde, welzijn, de positieve mindset en jouw levensgeluk staan centraal zodat je jouw persoonlijke en professionele leven en jouw samenwerking en communicatie met anderen met meer plezier en energie kunt benaderen, waardoor je succesvoller en gelukkiger zult zijn. Je kunt het beste uit jezelf halen, elke dag. Obstakels worden mogelijkheden, problemen worden kansen.

Programma

 • 18:30 – 19:00: inloop
 • 19:00 – 19:10: welkomstwoord door Kim Stein – Ondernemers in Bedrijf
 • 19:10 – 19:30: voorstelrondje ondernemers (duur afhankelijk van deelnemers)
 • 19:30 – 21:00: welkomstwoord en programma verzorgd door Anita Poth
 • 21:00 – 22:00: netwerkborrel

Te gast bij het nieuwe Splendorflex

Een goede werkplek is goud waard. En daar weet Thijs Mennen van het nieuwe Splendorflex alles vanaf! Afgelopen donderdag 27 augustus was de officiële opening van de Splendorflex werkplekken en vergaderruimtes. De 100 jaar oude Splendorfabriek is volledig ingericht op de hedendaagse werkende. Praktisch en stijlvol. We zijn deze avond te gast op deze prachtige locatie. Wij kunnen niet wachten om je dit te laten zien!

Introducé meenemen?

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van Ondernemers in Bedrijf is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zichzelf in kan schrijven.

Aanmelden

Meld je nu aan voor dit unieke event en garandeer jezelf van een plek. We zien je graag op 6 oktober 2020 in Nijmegen!