Netwerken; hoe haal je het beste uit jouw team?

Netwerken; hoe haal je het beste uit jouw team?

Het lijkt zo simpel, afspraak = afspraak. Als beide partijen weten wat ze moeten doen en volmondig ‘ja’ zeggen, moet het wel goed gaan toch? Helaas, vaak pakt het anders uit. Zelfs bij formeel vastgelegde afspraken, zoals een arbeidsovereenkomst. De toppers die je had aangenomen blijken in de praktijk niet altijd te doen wat je had verwacht. Bovendien verloopt hun onderlinge samenwerking ook niet zo soepel als je had gehoopt. Slecht nieuws dus... óf toch niet?

Van inzicht naar Inzet

De inloop van de avond is vanaf 19:00 uur. Het evenement vindt plaats in de Teamsportfabriek in Almelo. Na de inloop van de avond starten we met de introductie. Leer meer uit je team te halen tijdens het interactieve verhaal van Kitty. Op een interactieve manier vertelt ze haar verhaal, waarin ze de volgende vragen, samen met jou, beantwoordt.  

  • Waarom gebeurt dit?
  • Wat kun je eraan doen?
  • Waarom is het fantastisch als je dit overkomt?

Antwoorden die elke ondernemer, manager en leidinggevende wil horen!

Na afloop is er nog ruimte om met de mede-deelnemers te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Je gaat naar huis met nieuwe connecties, inspiratie en nieuwe inzichten. Én wie weet, weet jij na deze avond van inzichten naar inzet te gaan. 

Tijden van het programma                                    

  • 19:00 - 19:30: Inloop van de avond
  • 19:00 - 19:45: Voorstelronde inclusief verhaal teamsportfabriek
  • 19:45 - 21:00: Interactief verhaal Kitty
  • 21:00 - 22:00: Vrij netwerken  

Meld je nu aan! 

Hebben we jou genoeg getriggerd om aanwezig te zijn bij deze interactieve avond? Meld je nu aan voor dit event en laat je inspireren. Tot dan!