Ontdek hoe voetgolf je zakelijk fitter maakt!

Ontdek hoe voetgolf je zakelijk fitter maakt!

We gaan netwerken in het mooie Twente. En ook nog eens op een hele gave locatie, namelijk vliegveld Twente! Een interactieve avond die in het teken staat van bewustwording. Coach Jordy nodigt je uit om deze avond stil te staan bij het volgende: 

'Hoe jij ervoor kunt zorgen dat je zakelijk fit wordt?'

Eens zien wie er aan het eind van de avond antwoord weet op deze vraag. 

Bewustwording over je leefstijl en voeding én zakelijk fit worden

Deze avond zijn we te gast bij Coach Jordy aan de Vliegveldweg in Enschede. De inloop van de avond is vanaf 18:00 uur. We starten de avond met een voorwoord namens Jordy en een korte voorstelronde. Na de voorstelronde gaan we voetgolven rondom het terrein van vliegveld Twente. Voor degene die niet weet wat voetgolven betekent: het is een metafoor om van a naar b te komen, zakelijk gezien. Voor het voetgolven is het handig om je oude schoenen aan te trekken.

Om 19:30 uur geeft Jordy een workshop over bewustwording op het gebied van leefstijl, voeding en zakelijk fit worden. Tot slot is er ruim de tijd om vrij met elkaar te netwerken. Zo kun je jouw tips en tricks op het gebied van bewustwording uitdelen met je mededeelnemers.

Tijden van het programma                       

  • 18:00 – 18:30: Inloop
  • 18:30 – 18:45: Voorwoord en korte voorstelronde
  • 18:45 – 19:30: Voetgolf rondom het terrein van vliegveld Twente
  • 19:30 – 20:30: Workshop over bewustwording
  • 20:30 – 21:30: Vrij netwerken

Meld je nu aan! 

Staat een workshop over bewustwording op het gebied van leefstijl, voeding en zakelijk fit worden op jouw lijstje voor 2023? Meld je dan nu aan voor dit event en ontdek meer. Tot dan!