Verbinden en quizzen: een ondernemend feest bij Bij Lampe!

Verbinden en quizzen: een ondernemend feest bij Bij Lampe!

Netwerken: het sleutelwoord voor groei en kansen in de zakenwereld. Maar laten we eerlijk zijn, niemand heeft gezegd dat het niet leuk mag zijn, toch? Bij MYN begrijpen we dat de beste connecties ontstaan in een relaxte sfeer, waarin je gewoon jezelf kunt zijn. Daarom hebben we iets bijzonders voor jullie in petto.

De locatie is dé hotspot voor feesten en partijen

Bereid je voor op een avond vol energie en plezier bij het aankomende netwerkevenement op woensdag 04-10-2023. En raad eens waar? We duiken in de wereld van Bij Lampe, dé hotspot voor feesten en partijen in Raalte en omgeving. We nemen je mee op een boeiende rondleiding door het hele pand, verzorgd door niemand minder dan Timo Roescher, de bruisende eigenaar van Bij Lampe. Laat je inspireren terwijl je ontdekt hoeveel mogelijkheden deze plek te bieden heeft voor allerlei gelegenheden.

Netwerken en pubquiz 

Maar dat is nog niet alles! We nemen het plezier naar een hoger niveau met een epische pubquiz. Laat je innerlijke quizmaster los terwijl je het opneemt tegen andere ondernemers in een vriendelijke strijd vol kennis en humor. En natuurlijk, na al dat denkwerk en gelach, is het tijd om te relaxen en vrij te netwerken. Want laten we wel wezen, connecties maken was nog nooit zo leuk en waardevol.

Meld je aan! 

Wacht niet langer! Dit is jouw kans om deel uit te maken van een bruisende avond die je zowel zakelijk als persoonlijk verder zal brengen. Schrijf je in voor het event op 4 oktober en mis deze geweldige kans niet. Samen creëren we herinneringen, bouwen we waardevolle relaties en laten we zien dat netwerken niet alleen nuttig is, maar ook ontzettend leuk kan zijn!

Weet jij iemand die wil kennismaken met MYN? 

Oh, en nog even dit: ken je iemand die nog geen lid is van MYN maar wel een duwtje in de juiste richting kan gebruiken? Nodig ze uit om eenmalig en kosteloos met ons mee te doen. Ze kunnen de kracht van netwerken proeven en ontdekken wat het voor hun bedrijf kan betekenen. Een kans die je niet wilt missen!

Laten we deze avond samen geweldig maken! Ben jij erbij?