Vitaliteit in Bedrijf

Vitaliteit in Bedrijf

Op dinsdagavond 9 april staat de deur van het HeelHuus speciaal open voor jou, als ondernemer. Tijdens het event ‘Vitaliteit in Bedrijf’ kun je kennismaken met alle keuzes die je hebt om wat meer in balans te komen en gezonder te worden. Jouw persoonlijke sleutel naar vitaliteit! Op deze avond kun je dan ook niet alleen enthousiaste en bevlogen nieuwe mensen/ondernemers ontmoeten, maar ook direct kennismaken met de diverse behandelaars, coaches en trainers van het HeelHuus. Je kunt er meedoen met een drietal mini-workshops en uiteraard een kijkje nemen in alle behandel-, fitness- en workshopruimtes. Daarnaast zullen (h)eerlijke hapjes met een drankje of sapje niet ontbreken.

Meer gezondheid met vitaliteit, ook voor ondernemers

Door je bewust te worden van wat zowel goede voeding als ook de juiste beweging en voldoende ontspanning met jou doen, kun je zelf de goede balans vinden en je gezondheid verbeteren. Gezondheid kun je namelijk zien als drie-eenheid van fysiek, emotioneel en mentaal welzijn. Dit is het basisprincipe van veel oosterse geneeswijzen en tegenwoordig ook meer en meer de westerse wereld. Vitaliteit gaat nog een stapje verder. Het betekent ’levenskracht’, de kracht om door het leven te gaan zoals jij dat graag wilt en op de manier die bij jou past, om daarmee gezond te blijven. Want wat heb je aan gezondheid als je niet gelukkig bent? Door een paar passende wijzigingen in leefstijl – op het gebied van voeding, beweging en emoties – kun je een veel gezonder, gelukkiger en vitaler mens worden. En wie wil dat eigenlijk niet?! 

Vitale Workshops & Trainingen

Naast behandelingen biedt het HeelHuus trainingen en cursussen op gebied van zowel lichamelijke als geestelijke gezondheid, persoonlijke groei en ontwikkeling, bewust leven en spiritualiteit.

Waar & wanneer? 

  • Datum: Dinsdag 9 april 
  • Tijd: 19.00-22.00 uur 
  • Locatie: HeelHuus Gezondheidscentrum, De Gaikhorst 2 in Warnsveld

Programma – Vitaliteit in Bedrijf

  • 19.00-19.30 uur Ontvangst met een ‘vitaal’ welkomstdrankje
  • 19.30-19.35 uur Welkomstwoord Chanti | Ondernemers in Bedrijf
  • 19.35-19.45 uur Welkom & korte presentatie HeelHuus |Tina Visch
  • 19.45-20.15 uur Lezing Bewuste Basis van een vitale leefstijl | André Visch
  • 20.15-21.30 uur Mini-workshops ‘Sleutels naar vitaliteit’: vitale voedingskeuzes/vitaal vasten (Wilma Sybrandy/Anoushka Ebbinge), ademhaling/meditatie (Simone Duits/André Visch), bewuste beweging/functionele training (Birthe Gerritsen/Optisport)*
  • 21.30-22.00 uur Napraten & Netwerkborrel

*onder voorbehoud 

Welkom bij het HeelHuus

Bij het HeelHuus zitten vele soorten gezondheidszorg onder één dak. Iedereen is er welkom, klein, groot, jong, oud, gezond en minder gezond. Voor zowel reguliere als complementaire behandelingen, van fysiotherapie en manuele therapie tot aan bijvoorbeeld acupunctuur en energetische coaching. Er wordt heel gericht gekeken naar wat ieder persoonlijk nodig heeft om in balans te komen, te genezen en/of gewoon gezond(er) te worden. Daarnaast wordt bij het HeelHuus niet alleen de klacht behandeld, maar ook de oorzaak ervan achterhaald. Daarmee wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer in gang gezet.

Tina en André Visch vormen de dagelijkse leiding van het HeelHuus Gezondheidscentrum. Tina is hierin de spil en zorgt voor de marketing, communicatie en alles wat er verder aan aansturing & verbinding op haar pad komt. Dit laatste doet ze samen met André, die daarnaast zowel coach op het gebied van energie en bewustzijn, als fysiotherapeut, manueel therapeut, acupuncturist en healer is. Dit doet hij op een zeer praktische en inspirerende manier, wat ook uit zijn boek Laboratorium van de Geest en de Kracht van Compassie blijkt.