Volle bak netwerken bij de CarProf Zwolle rondleiding

Volle bak netwerken bij de CarProf Zwolle rondleiding

Bedrijven uit de Regio Zwolle zijn van harte welkom om op 23 mei langs te komen bi CarProf Tyrepoint Zwolle. Eigenaar Erik Rodink zal ons ontvangen in zijn prachtige bedrijf voor een kijkje in de keuken. 

We bezoeken de werkplaats, maar ook de foto ruimte waar de foto's worden gemaakt voor onder meer Van Mossel. 

Laat je onderdompelen in de automotive wereld en kom langs tijdens deze enerverende netwerkmiddag voor bedrijven en ondernemers. Uiteraard vergezeld van een hapje en drankje! 

MYN lid? Zet je naam op ‘aanwezig’

Je begrijpt dat netwerken essentieel is voor de groei van je onderneming. Het is niet alleen een kans om bestaande relaties te versterken, maar ook om nieuwe te smeden.

Een sterk netwerk kan deuren openen naar nieuwe kansen, ideeën en samenwerkingen. Het draait niet alleen om wat je weet, maar ook om wie je kent.

Dit evenement is de perfecte gelegenheid om je zakelijke relaties uit te breiden en te versterken.

Nog geen lid? Kom tijdens dit netwerkevenement kennismaken

Nog geen lid? Dat maakt niet uit! Dit evenement is de ideale manier om kennis te maken met ons netwerk en te ontdekken wat we te bieden hebben.

Sluit je aan bij de community van ondernemers die begrijpen dat netwerken niet alleen draait om business, maar ook om plezier hebben terwijl je het doet.

We geloven in het creëren van een informele, vriendelijke sfeer waarin je je op je gemak voelt en echte connecties kunt maken.

Zet de datum in je agenda

Dus, meld je aan en markeer de datum in je agenda. Bereid je voor op een netwerkevenement waar je waardevolle connecties kunt maken. We zullen binnenkort meer details delen over het programma, maar voor nu kun je er zeker van zijn dat dit netwerkevenement een kans is om zowel bestaande als nieuwe relaties te koesteren en te genieten van het proces. Netwerken kan zowel leuk als waardevol zijn, en we kijken ernaar uit om dit samen met jou te ervaren.