MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Wedstrijdbezoek PEC Zwolle

Wedstrijdbezoek PEC Zwolle

MYN brengt mensen in beweging. Niet toekijken vanaf de zijlijn, maar actief die verbinding zoeken om zodoende de business te laten groeien, want alleen samen kun je (over)winnen.

Bekijk live topsport en kom in contact met nieuwe relaties. Sport verbindt, verbroedert en zorgt voor een onvergetelijke avond!

Keukenkampioen Divisie PEC Zwolle

In november 2022 is het weer tijd voor een van de Keukenkampioen Divisie in het MAC3PARK stadion te Zwolle. Wil jij deze sportwedstrijd van PEC Zwolle - Eindhoven graag bijwonen? Dan ben je van harte welkom vanaf 19:00 uur. Het duel wordt ingeluid met een heerlijk buffet. Na afloop is er tijd om met elkaar te netwerken. Ontmoet nieuwe contacten, laat je netwerk groeien en leer meer van elkaar. Én dat tijdens dit sportieve evenement. Zien we jou bij de keukenkampioen divisie PEC Zwolle?

Tijden van het programma

  • 19:00: Inloop van de avond
  • 22:00: Einde van de avond

Meld je aan en mis niets 

Sta jij te popelen om nieuwe ondernemers te leren kennen tijdens het bijwonen van een sportwedstrijd? Meld je dan nu aan voor dit event en garandeer jezelf van een plek. Tot dan!

Wil je een extra gast meenemen? Neem dan contact op met de eventmanager!