Cardaten in een té gekke auto!

Cardaten in een té gekke auto!

We gaan cardaten én netwerken tegelijk bij Wensink in Zwolle. Kennismaken met andere ondernemers, speeddaten in mooie auto’s, interactie, verbinding en fun! Maak kennis met elkaar tijdens een cardate-sessie.

We worden ontvangen bij Wensink in Zwolle. Met ongeveer 1200 medewerkers vanuit 40 vestigingen in Noord- en Oost- Nederland zorgt Wensink ervoor dat je zorgeloos onderweg bent van A naar B. Gaan en staan waar je wilt, in je eigen tempo en op je eigen manier. Dat maakt Wensink iedere dag voor je mogelijk. 

In welke auto zie jij jezelf rondrijden deze avond?

De inloop van de avond is vanaf 19:00 uur. De avond staat in het teken van speeddaten en auto’s. Na de voorstelronde van Wensink gaan we in groepjes rondrijden in verschillende auto’s. Een superleuke manier om kennis te maken met elkaar.

Na het speeddaten krijgen we een rondleiding door de showroom en sluiten we de avond af met een netwerkborrel. Aan het einde van de avond is er nog tijd om elkaar te inspireren tijdens het vrij netwerken.

Tijden van het programma 

  • 19.00-19.30: Ontvangst met koffie en thee
  • 19.30-19.45: Voorstelronde Wensink
  • 19.45-20.30: Cardaten
  • 20.30-22.00: Rondleiding door de showroom & netwerkborrel 

Meld je aan en mis niets 

Klaar om nieuwe mensen te leren kennen en verbinding te zoeken tijdens het rondrijden in mooie auto’s? Meld je dan nu aan voor dit event en garandeer jezelf van een plek in een van onze auto's. Tot dan!