Wijnproeverij De Fiere Wijnakker

Wijnproeverij De Fiere Wijnakker

Rood, wit, rosé en champagne. De keuze uit wijn lijkt simpel zat. Maar het is natuurlijk bekend dat er alleen voor rood al honderden keuzes zijn. De druifsoorten, de streek, het jaar, de rijping. Al deze elementen zijn van belang en geven de wijn typerende karaktereigenschappen. Er komt dus heel wat kijken bij het kiezen van de juiste wijn! 

Wat gaan we doen?

Onder het genot van de heerlijke wijn van De Fiere Wijnakker is er gelegenheid om andere ondernemers te leren kennen. Naast de connecties die je zo op doet leer je dingen waar je zelf ook profijt van kunt hebben. En andersom natuurlijk ook! Een echte connectie – in real life – zorgt voor veel meer verbinding dan oppervlakkig digitaal contact. Niet voor niets krijgen we vaak van onze leden te horen wat voor prachtige samenwerkingen ze uit de events hebben gehaald.

Over De Fiere Wijnakker

In het buitengebied van Zutphen, de poort van de Achterhoek, ligt wijnboerderij De Fiere Wijnakker. Op eeuwenoude rivierklei van de IJssel staan 2000 wijnranken van verschillende druivenrassen. De natuurlijke wijze van verbouwen van druiven – in een omgeving van agrarisch natuurbeheer – zorgen voor een optimale smaak en kwaliteit. Onder genot van de eigen wijnen en bijpassende hapjes laten wij je kennis maken met de diverse facetten van wijn. Naast wijnen proeven , kun je ook zien, horen en tot op zekere hoogte beleven hoe de druiven worden verbouwd, verwerkt tot wijn en het agrarisch cultuurlandschap wordt beheerd met een rondleiding door de wijngaard. Leuk als bedrijfsuitje!

Programma

  • 19.00 - 19.30: ontvangst met koffie en appeltaart door Anita
  • 19.30 - 19.40: welkomstwoord door Kim (Ondernemers in Bedrijf) 
  • 19.40 - 20:30: een rondleiding door de wijngaard en wijnproeverij
  • 20.30 - 21:30: vrij netwerken

Introducé meenemen?

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van Ondernemers in Bedrijf is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zich zelf in kan schrijven.

Aanmelden

Meld je aan en we zien je graag op donderdag 27 augustus 2020 in Zutphen! We hopen op een mooie zwoele zomeravond. We kunnen 40 deelnemers ontvangen. Bij slecht weer is er ruimte voor 14 deelnemers.