Winter Wonderland (online)

Winter Wonderland (online)

Dé nieuwjaarsborrel, een uitgelezen kans om met andere ondernemers te evalueren hoe je jaar ervoor was. Dat het onderwerp van gesprek dit jaar iets anders wordt dan andere jaren is één ding wat zeker is. Covid-19 heeft een hoop zaken veranderd, van gemoedstoestand tot bedrijfsstrategie en tot onze agenda.

2021, wat is er veranderd?

Andere ondernemers leren kennen en met andere ondernemers praten levert je zóveel op. Dat gaan we je niet ontnemen.

  • Een positieve en aanstekelijke energie van je mede-ondernemers
  • Meer kennis door met andere ondernemers te sparren
  • Loyaliteit naar jouw product of dienst
  • Een leuke en vermakelijke avond :)
  • Meer omzet doordat je meer potentiële klanten bereikt

Of het nou live is of digitaal: onze agenda voor 2021 staat vol. We beginnen 2021 met een klapper (en het eerste en enige event wat gegarandeerd digitaal is): Winter Wonderland.

Wat er veranderd is? Mocht het nodig zijn, hebben we voor elk netwerkevent een online digitaal alternatief. We gaan van het positiefste uit, maar wat we je garanderen: wij geven je maandelijks de mogelijkheid om andere ondernemers te leren kennen.

Winter Wonderland: georganiseerd en begeleid

We hebben goed naar jullie wensen geluisterd. In verschillende groepen gaan we elkaar leren kennen. Dus geen 50 man die dwars door elkaar praten in één Zoom-meeting, maar elkaar écht leren kennen door middel van een georganiseerd programma. Er zitten verschillende elementen in die je van de live-events herkent: speeddaten, pitchen en presenteren. Je wordt op alles voorbereid, vooraf, per mail. Dus je komt niet voor verrassingen te staan. Zien we jou online?

Introducé uitnodigen

Wil je een ondernemende introducé uitnodigen die nog niet eerder bij een evenement van Ondernemers in Bedrijf is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zichzelf in kan schrijven.

Meld je nu aan

Meld je nu aan voor dit leuke netwerkevent en garandeer jezelf van een plek om op een informele én effectieve manier je netwerk uit te breiden!