Ontdek de kracht van gekleurd glas

Ontdek de kracht van gekleurd glas

Viewcol is dé merknaam in het grafische topsegment voor de glasindustrie. Viewcol heeft zijn productielocatie in Zutphen en verzendt de Sublistyle-producten wereldwijd. Viewcol is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en toepassingen. Het bedrijf richt zich met haar producten op architecten, kunstenaars en glasverwerkers wereldwijd.

Bij Viewcol wordt er gewerkt aan het verwerken van de aangeleverde design images in PET-folie en glastoepassingen. Reden genoeg om een bezoek te brengen aan dit mooie bedrijf van Eddy Pendavingh!

Zet je naam op ‘aanwezig’

Je begrijpt dat netwerken essentieel is voor de groei van je onderneming. Het is niet alleen een kans om bestaande relaties te versterken, maar ook om nieuwe te smeden.

Een sterk netwerk kan deuren openen naar nieuwe kansen, ideeën en samenwerkingen. Het draait niet alleen om wat je weet, maar ook om wie je kent.

Dit evenement is de perfecte gelegenheid om je zakelijke relaties uit te breiden en te versterken.

Ontdek MYN en kom tijdens dit netwerkevenement kennismaken

Nog geen lid? Dat maakt niet uit! Dit evenement is de ideale manier om kennis te maken met ons netwerk en te ontdekken wat we te bieden hebben.

Sluit je aan bij de community van ondernemers die begrijpen dat netwerken niet alleen draait om business, maar ook om plezier hebben terwijl je het doet.

We geloven in het creëren van een informele, vriendelijke sfeer waarin je je op je gemak voelt en echte connecties kunt maken.

Zet de datum in je agenda

Dus, meld je aan en markeer de datum in je agenda. Bereid je voor op een netwerkevenement waar je waardevolle connecties kunt maken. Netwerken kan zowel leuk als waardevol zijn, en we kijken ernaar uit om dit samen met jou te ervaren.

Programma

19:00 uur: inloop
19:30 uur: openingswoord plus kennismaking
20:00 uur: presentatie incl. rondleiding verzorgd door Eddy Pendavingh (eigenaar viewcol)
20:30 uur: Jouw toekomstplan in 3 minuten
21:00 uur: Open netwerken