MYN meets Mr. Green

MYN meets Mr. Green

Een plant op je kantoor? Die is tegenwoordig niet meer te missen in een moderne werkplek. Het doel van een moderne werkplek is het verhogen van de veiligheid en productiviteit. Hier draagt Mr. Green Boutique Office graag een steentje aan bij!

Ervaar hoe je met dé ultieme kantoorbeleving het beste uit jezelf én je medewerkers kunt halen.

Na het succes op de locaties Apeldoorn, Klarenbeek en Spijkenisse, maakt nu ook Zwolle zijn intrede. In maart 2023 opent deze nieuwe ruimte haar deuren aan de Ceintuurbaan in Zwolle. Wij zijn als een van de eersten welkom om kennis te maken met Mr. Green Zwolle.

Gloednieuwe offices

We beginnen deze middag om 15:00 uur met een uitleg van het Mr. Green concept. Daarna zal eigenaar Sam Verwaaijen ons meenemen in het Mr. Green verhaal door middel van een rondleiding door het gloednieuwe complex in Zwolle. Vervolgens sluiten we af met een stukje vrij netwerken en vervolgen we de middag door ons aan te sluiten bij de openingsfeest. Deze begint vanaf 17:00 uur en wordt georganiseerd door Mr. Green zelf.

Tijden van het programma

  • 14:30 - 15:00: inloop
  • 15:00 - 16:00: uitleg over Mr. Green concept en rondleiding
  • 16:00 - 17:00: vrij netwerken en rondlopen door de gloednieuwe Mr. Green Boutiques offices. 
  • Na 17:00: openingsfeestje Mr. Green 

Meld je nu aan!

Neem jij graag een kijkje bij de gloednieuwe boutique offices van Mr. Green? Kom dan langs bij deze verrassende netwerkmiddag bij Mr. Green Boutique Offices. Tot dan!