Veelgestelde vragen Hoe veel evenementen zijn er? We hebben vijf verschillende soorten netwerkevenementen, namelijk; MYN Club Tijdens deze netwerkavonden ben je te gast bij een van de leden. Er kunnen verschillende soorten activiteiten op de agenda staan, bijvoorbeeld speeddaten, een rondleiding of een pubquiz. Het kan ons niet gek genoeg.  We zorgen in ieder geval dat je plezier hebt én we sluiten altijd af met 'vrij netwerken'. Zo kun je met iedereen praten waarvan jij denkt dat ze kunnen bijdragen aan jouw onderneming, of natuurlijk andersom. MYN Netwerkvloer Met meer dan 40 succesvolle dagevenementen in de afgelopen 10 jaar is De Netwerkvloer een bewezen succesvol concept om andere ondernemers te ontmoeten. Je presenteert jou en je bedrijf aan de andere ondernemers door middel van statafels op een grote locatie, zoals de horecagelegenheid van een voetbalstadion. Tevens zorgen we door middel van een speeddate-activiteit dat je alle aanwezigen even ontmoet. Zo weet je precies wie jij kunt helpen en wie andersom jou kan helpen! MYN Netwerktribune Sportliefhebbers opgelet! Je kunt het bijna geen werken meer noemen. Andere ondernemers ontmoeten tijdens een netwerkevenement waar je geniet van fijn potje sport? Wij doen het gewoon. Sportiviteit past ook helemaal in het plaatje van een succesvolle ondernemer 😉 Tijdens een sportwedstrijd andere ondernemers ontmoeten: golf, voetbal, schaatsen, baanwielrennen, noem maar op! Daarnaast hebben we natuurlijk tijd vrij gemaakt zodat je de andere aanwezigen kunt leren kennen.  MYN Online De coronaperiode heeft er een handje bij geholpen, je kunt er niet meer omheen. Online is van toegevoegde waarde, máár dan doen we het wel graag op een leuke manier. We hebben een 3d clubhuis ingericht zodat je met je eigen avatar rond kunt lopen, andere aanwezigen kunt aanspreken en binnen no-time nieuwe connecties kunt opdoen, gewoon vanaf je eigen werkplek!  Zijn de evenementen altijd 's avonds? Deze verschillende soorten netwerkevenementen variëren van dag tot avond. Zo organiseren we vanuit MYN Club netwerkavonden (meestal tussen 19:00 - 22:00 uur) en vinden de MYN Netwerkvloer evenementen overdag plaats (meestal tussen 09:30 - 16:00 uur). Bij de evenementen van MYN Netwerktribune hangen de tijden af van waar en wanneer de sportwedstrijden plaatsvinden.  Daarnaast organiseren we iedere derde dinsdag van de maand een MYN Online event. Je kunt inloggen vanaf jouw favoriete werkplek. Deze evenementen vinden overdag plaats (altijd tussen 14:30 - 16:00 uur). Welke regioclubs zitten jullie? Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij. Op dit moment zijn we flink vertegenwoordigd met de volgende regioclubs: Achterhoek Amersfoort Apeldoorn Arnhem Deventer Kampen Lochem  Nijmegen Nunspeet Twente  Zeist Zutphen Zwolle In welke regio zien we jou?

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons dan je vraag toe

 

 

Als je overweegt om ook lid te worden

Geen lid en tóch een netwerkevenement bijwonen?

Dat kan! 

Als gezellig – maar tóch effectief – netwerken goed in je agenda past, ben je bij ons aan het goede adres. We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst even kennis wilt maken voordat je je bij ons aansluit. Je kunt je voor een netwerkevenement inschrijven als gast. Als gast ben je eenmalig welkom om kosteloos en vrijblijvend mee te doen. Zo ervaar je hoe leuk en nuttig netwerken bij MYN is! Zien we je snel?

Hoe vaak mag ik als introducée komen?

Als introducée mag je één keer kosteloos en vrijblijvend naar een event toekomen, per regioclub.

Welke voorwaarden zijn er om lid te worden?

Je bent ondernemer of je werkt bij een bedrijf die netwerken als toegevoegde waarde ziet voor zijn of haar onderneming.

Hebben jullie branche-exclusiviteit?

Nee. Onze netwerkclub is gericht op ondernemers met ambitie, ondernemers die willen groeien. Juist van mensen die in dezelfde branche werken kun je een hoop leren. Het komt trouwens niet voor dat er ondernemers zijn die hetzelfde doen in dezelfde regio. Want zelfs als ze hetzelfde doen is de doelgroep vaak compleet anders. Zo ontstaan er mooie gesprekken waar je als ondernemer een hoop van kunt leren.

Ik wil graag lid worden maar ik weet niet in welke regioclub.

We hebben meerdere regioclubs waar je je voor kunt aanmelden. Welke regioclub het beste bij je past is aan jou, van ons uit geen verplichtingen. Stel dat je doelgroep in Deventer zit maar jij in Zutphen woont, dan kun je beide regioclubs overwegen. Je kunt ook een business lidmaatschap nemen, dan ben je bij netwerkevents van meerdere regioclubs welkom.

Ik zie niet direct mogelijkheden tot handel binnen MYN. Is deze netwerkclub dan wel geschikt voor mij?

Onze netwerkclub richt zich op ondernemers met ambitie. Ondernemers die willen groeien. Groeien doe je door nieuwe klanten, maar ook door nieuwe connecties en nieuwe kennis. Ondanks dat het kan zijn dat leden van MYN niet tot jouw potentiële klantendoelgroep behoren, leer je onwijs veel van hun ervaringen en kun je van hun netwerk profiteren.

Over je lidmaatschap

Af en toe kom ik de naam 'Ondernemers in Bedrijf' tegen, wat is dat?

Ondernemers in Bedrijf is de netwerkclub die is opgericht in 2010. In al die tijd heeft Ondernemers in Bedrijf meer dan 2.500 leden gehad.

Op 1 juli 2022 is Ondernemers in Bedrijf samengegaan met de Netwerkvloer en de Business Tribune. Zo heten we voortaan MYN: Mind Your Network. We hebben drie soorten netwerkactiviteiten voor je. Eigenlijk vier. Een mooi bruggetje naar de volgende vraag. 

Welke vier netwerkactiviteiten zijn er?

Daar hebben we een complete pagina aan gewijd, die vind je op deze pagina 'Soorten evenementen' (opent in een nieuw tabblad). 

Voor welke netwerkactiviteiten mag ik me inschrijven?

Je bent sowieso welkom bij elke netwerkactiviteit. We hebben drie soorten lidmaatschappen (opent in een nieuw tabblad), als je op de link klikt vind je alle specificaties.

Ben je lid geworden vanuit Ondernemers in Bedrijf? Dan heb je lidmaatschap 'brons', 'zilver' of 'goud'. Met welke van de drie je ook lid bent: je kunt je sowieso inschrijven voor alle MYN Club evenementen. 

We nemen nog contact met je op om te kijken welke netwerkwensen je hebt en hoe we je kunnen helpen. Voor iedere ondernemer die het leuk vindt om in contact te komen met andere mensen hebben we in ieder geval geschikte netwerkactiviteiten! 😊

Mag ik het lidmaatschap delen met een collega?

Ja hoor, geen probleem. Geef ons even aan wie binnen je bedrijf de uitnodigingen voor de events dient te ontvangen en wij zorgen dat iedereen de uitnodiging krijgt. Let wel even op: bij een bronzen lidmaatschap mag er maar één iemand per bedrijf komen.

Mag ik het lidmaatschap delen met iemand die niet bij mijn bedrijf werkt?

Het lidmaatschap van MYN delen met iemand die niet bij je bedrijf werkt is niet handig, wel mag je een ander in jouw plaats laten komen. Het is dan wel handig als dat een collega is. Wil je graag een ondernemende introducée meenemen? Geen probleem! Je kunt hem of haar de link naar het event toesturen en zij kunnen zich vervolgens als gast aanmelden.

Mag ik als lid van de ene regio ook naar events van de andere regio?

Je bent lid van één regio. Overstappen van de ene regio naar de andere is geen probleem, bijvoorbeeld als je organisatie verhuisd. Neem dan even contact met ons op via kantoor@myn.nl.

Over je aanwezigheid tijdens events 

Mag ik een collega meenemen naar de events?

Dat hangt af van je lidmaatschap. Check even welk lidmaatschap je hebt en bekijk de voorwaarden bij lidmaatschappen.

Ik wil graag een event organiseren, hoe regel ik dat?

Bij de lidmaatschappen ‘goud’ en ‘business’ mag je een event organiseren – is niet verplicht – en kun je de leden van MYN van jouw regio op jouw locatie ontvangen. Ons team van de eventorganisatie gaat graag samen met je aan de slag om een mooi event neer te zetten die zorgt dat de leden jou leren kennen, gaan netwerken én een leuke avond hebben. Als je een lidmaatschap ‘goud’ of ‘business’ hebt nemen wij contact met je op. Heb je een ander lidmaatschap of ben je geen lid en wil je alsnog een event organiseren? Mail ons dan even op kantoor@myn.nl om samen de mogelijkheden te bespreken.

Moet ik ergens rekening mee houden qua kledingkeuze?

Grapje denk je? Maar die vraag hebben we echt meerdere malen gehad. Jij moet vooral rekening met jezelf houden: draag de kleding die jij het fijnst vindt.

Vanaf welke leeftijd ben ik welkom?

Iedereen is welkom: ongeacht leeftijd. De enige vereiste is dat je ondernemer (of heeeel ondernemend) bent of voor je werkgever komt. Je wilt je netwerk uitbreiden met zakelijke contacten en je vindt het leuk om onder de mensen te zijn. Dán ben je welkom ;-)

Krijg ik een mail voorafgaand aan een netwerkactiviteit? 

Ja! 

Per netwerkactiviteit laten we je nog even weten dat je je kunt inschrijven. Die ontvang je in je mailbox! 

Financiële zaken

Hoe werkt de betaling als een event niet kosteloos is?

Heel soms komt het voor dat een van onze events niet kosteloos is. Een voorbeeld zijn de kookworkshops. Daarvoor moeten alle boodschappen gedaan worden en worden soms kosten voor een event gerekend. Deze kosten zijn nagenoeg altijd kosten die direct worden doorbetaald aan de organisatie. Bij de events staat duidelijk aangegeven of een event betaald is of niet, zo kom je nooit voor onverwachtse financiële verrassingen te staan. Na je aanwezigheid bij het event krijg je per mail een factuur doorgestuurd.

Kan ik in delen betalen? 

Ja, dat kan! Je kunt kiezen of je per maand of per jaar wilt betalen. Ook via automatische incasso is mogelijk.