Hier vind je een greep uit het team van netwerkclub MYN!

Geen vakidioten, maar vakspecialisten ;-)

Van eventcoördinator tot marketingkoning(in): het team van MYN bestaat inmiddels uit meer dan 10 experts in hun vakgebied. Samen staan we voor je klaar om de beste netwerkactiviteiten en trainingen voor je neer te zetten.

We stellen je graag voor aan de MYN-collega's die jij tegen kunt komen. 

Mark Reinders – Commercieel directeur: “Passie voor mensen”

Mark Reinders is een echte Achterhoeker die graag langs de zijlijn staat als voetbaltrainer. Als verbinder pur-sang staat hij echter het liefste op de middenstip: tussen de mensen. Exact de reden waarom hij besloot in het MYN project te stappen:

“Van jongs af aan ben ik een allemansvriend. Ik weet niet anders dan dat ik het leuk vind om met mensen om te gaan, de verschillen in mensen te ontdekken en omgaan met een diversiteit aan mensen. Die passie voor mensen zorgt ervoor dat het me enorm veel voldoening geeft om anderen te helpen en met elkaar in verbinding te brengen.”

Opleiding en ervaring

Mark was voordat hij als directeur tot MYN toetrad al zeer actief in ondernemersland. Dat avontuur begon met een eigen sportzaak, ging via de Netwerkgroep en Netwerken.nl naar De Netwerkvloer en dat resulteerde al snel in MYN. Van jongensdroom tot netwerkclub met een gezonde ambitie, iets dat perfect past bij zijn grootste hobby: voetbaltrainer zijn in zijn woonplaats Groenlo.

“MYN is echt een droom die uitkomt. Want ik ben er ook wel achter gekomen dat het ontmoeten en verbinden van mensen grenzen kent. Om dat echt goed te kunnen doen, zul je moeten samenwerken en dat is precies wat wij nu aan het doen zijn. Samenwerken aan het verbinden van mensen. Want als je goed bent voor een ander, dan word je zelf ook geholpen.”

Richard Bender – Operationeel directeur: “MYN zorgt dat ondernemers elkaar vinden”

Richard Bender groeide op in pioniersland Flevoland en heeft die pioniersgeest omarmd. Altijd zoeken naar nieuwe kansen en die mogelijkheden met anderen verder uitwerken. Daarbij blijft het niet bij plannen en dromen: er worden continu concrete, haalbare en duidelijke doelen gesteld.

Opleiding en ervaring

Iets dat tijdens zijn opleiding Journalistiek & Communicatie aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle werd ingezet. Een proces dat bij zijn werkzaamheden voor onder meer NOS Studio Sport en SBS 6 Broadcasting verder werd geperfectioneerd. En wat bij het organiseren van netwerkevents met een sportief karakter allemaal samenvalt met die persoonlijke doelstelling.

“Ik ben altijd heel competitief geweest en ga in alles voor de winst. Sport is dan ook een passie die niet uit mijn leven weg te denken is. En sport verbindt als geen ander. Hoe verschillend we ook zijn, tijdens het WK voetbal of op de Olympische Spelen juichen we allemaal voor Nederland. MYN is de ondernemers equivalent van dat gevoel: wij brengen mensen samen en zorgen ervoor dat ondernemers elkaar ontdekken, vinden en versterken. En dat gevoel staat voor mij gelijk aan het winnen van een wedstrijd.”

“We hebben elkaar allemaal nodig”

Belangrijk onderdeel van MYN is flexibiliteit en diversiteit.

“Die kenmerken passen ook goed bij mijn karakter. Mensen zijn voor mij allemaal gelijk, iedereen is mooi op zijn of haar manier. En iedereen verdient een kans. Daarom ben ik zo blij dat MYN er is voor ZZP’ers, het MKB en de grootzakelijke markt. Want of je nou een startup bent of CEO van een multinational. We hebben elkaar allemaal nodig.”

Kimberley Stein – Directeur Marketing & Communicatie: “Helpen het beste bij iemand naar boven te halen”

Kim is dochter van een Haagse familie, maar verhuisde op haar 6e richting de Achterhoek. Als kind al bleek ze over een gezonde dosis creativiteit en ambitie te beschikken. Vanuit haar passie om te organiseren, te verbinden, te ontdekken en te organiseren ontpopte zij zich als een online marketingexpert met gevoel voor ondernemerschap.

Opleiding en ervaring

Ze volgde een HBO-opleiding Communication and Multimedia design, maar ontwikkelde haar vaardigheden op een veel breder vlak. Vooral door heel veel gewoon te gaan doen en heel veel met ondernemers te praten.

“Ik heb het altijd enorm interessant gevonden hoe je mensen kunt helpen het beste bij zichzelf naar boven te halen. Al snel kwam ik erachter dat digitalisering ervoor zorgt dat processen versneld worden. Hierdoor krijgen mensen de kans meer uit zichzelf te halen, meer voor een ander te betekenen en om te doen wat je het liefste doet.”

“De wereld mooier maken”

Een visie die zich ontvouwde toen ze als online marketeer werkte en zich alle facetten van dat vak eigen maakte.

“De ondernemers waarbij ik aan tafel zat om hun online strategieën uit te werken, vond ik direct al interessant en leuk. Het zijn allemaal mensen die ergens voor gaan, een passie hebben die ze dagelijks uitdragen en daar ook echt wat mee doen. Door dat soort type mensen samen te brengen, kunnen we samen de wereld mooier maken. En dat is precies wat MYN voor ogen heeft: ondernemers echt helpen bij het ontwikkelen van zichzelf, hun onderneming en de kwaliteit van hun netwerk. Dat ik daaraan mag bijdragen, maakt mij superblij.”

Van bruisende nieuwjaarsborrels tot sfeervolle kerstbijeenkomsten, met oldtimerrally’s, haringparty’s, bedrijfsbezoeken, beursvloeren, speeddates en kennissessies ertussenin. Bij elk event zorgen we dat je op een laagdrempelige en informele manier verbinding kunt maken met andere ondernemers.

Kom een keer kosteloos en vrijblijvend kennismaken!