MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

R.J.M. van Leeuwen

AACC Accountancy & Belastingadvies

AACC is een professioneel accountancy- en belastingadvieskantoor dat zijn diensten aanbiedt aan het Midden- en Kleinbedrijf (MKB).?

Werkend met 15 enthousiaste en zeer gemotiveerde professionals zijn we voornamelijk actief in Apeldoorn en omgeving. Ook aan clienten buiten deze regio verlenen wij onze diensten. Door de voortschrijdende ontwikkelingen op het gebied van internet zijn we zeer goed in staat op elk moment klaar te staan voor deze groep clienten. AACC wil haar clienten graag van dienst zijn op het gebied van de financieel-, administratieve dienstverlening, fiscaliteit, het verzorgen van loonadministraties, financiele planning en uiteraard advisering in meest brede zin. Voor een nadere uiteenzetting van onze dienstverlening, verwijzen wij u naar het onderdeel "dienstverlening " op deze website.

AACC Accountancy & Belastingadvies

R.J.M. van Leeuwen

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.