MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Andrew van der Haar

Atlantis Data B.V.

Atlantis Data is een bedrijf dat gespecialiseerd is in datacommunicatie en telecommunicatie. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan een internet aansluiting of het verbinden van neven locaties en thuiswerkers. Tevens kunnen we u adviseren over de opslag van uw ICT data gegevens in gecertificeerde Data centers. We zijn een onderneming met jarenlange ervaring in de zakelijke markt. Voor u als klant is er veel winst te behalen in vaste telefonie en datacommunicatie. Door de complexiteit hiervan raken veel ondernemingen het overzicht kwijt en betalen daardoor al snel teveel. Daarnaast kijken we ook naar de veiligheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de data verbindingen om uw bedrijfsprocessen te waarborgen.

Atlantis Data B.V.

Andrew van der Haar

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.