MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Dhr. Beerten

Autoschade Service Beerten

Kwaliteit in schadeherstel, service en persoonlijke betrokkenheid, dat is waar het bij Autoschade Service Beerten om draait. Het familiebedrijf is al ruim 25 jaar actief in de schadebranche en heeft daarmee veel ervaring opgebouwd. Voor vragen of advies bij autoschade ben je dan ook aan het juiste adres. Schadeherstel wordt uitgevoerd voor alle verzekeringsmaatschappijen en er staat altijd gratis vervangend vervoer voor je klaar.

Daarnaast wordt het schade melden, schadeformulier invullen en opsturen allemaal geregeld door Autoschade Service Beerten als jij dat wenst. Autoschade Service Beerten is tevens onderdeel van Beertenhuus, de allround specialist op het gebied van auto's en motorfietsen. Beertenhuus bestaat uit zes ondernemingen die werkzaam zijn op het gebied van autoschade, berging, autolease- en verhuur, verkoop en reparatie van auto's en motordesign en -spuitwerk.

Graag tot ziens bij Autoschade Service Beerten.

Autoschade Service Beerten

Dhr. Beerten

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.