MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Mike Timmer

Bax advocaten belastingkundigen

Over BAX

Met dertien gespecialiseerde advocaten en drie fiscaal-juristen staan we voor jou klaar. Vanuit ons moderne kantoor, net buiten het centrum van Doetinchem, zetten we ons in voor jouw zaak. We werken voor het bedrijfsleven en de particulier. Heb je problemen met de belastingdienst of wil jij je onderneming verkopen? Voor alle geschillen kunt u bij BAX terecht.

Jouw rechterhanden

Met twee rechterhanden kunnen we elke zaak aan. Wij kennen het recht als 'de binnenkant van onze toga'. De toga benadrukt de waardigheid van ons ambt. Met daadkracht, eigenzinnigheid en creativiteit gaan we met jouw zaak aan 't werk. We wikken en wegen en doen dat op basis van onze kennis en kunde op alle commerciële rechtsgebieden. Dat levert verrassende oplossingen op.

Geen standaardadvocatuur

Bij BAX advocaten belastingkundigen bieden we dé full service juridische en belastingkundige ondersteuning die u verder helpt. Bovendien bestaat ons team louter en alleen uit deskundige en betrokken mensen.

Bax advocaten belastingkundigen

Mike Timmer

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.