MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Bastiaan Bax

Bax Hoveniers

Met Bastiaan Bax krijg je een erkende hovenier die met liefde, plezier en aandacht voor details zijn werk doet. Wij maken tuinen die bedoeld zijn om jarenlang van te genieten. Van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. Dat doen we al ruim 10 jaar. Daarom durven wij hardop te beweren: Onze tuinen zijn van de hoogste kwaliteit en we verliezen nooit de details uit het oog. Lees bij de reviews wat klanten over ons zeggen! Meer weten? We inspireren je graag tot nieuwe tuinideeen. Ook tuinaanleg en tuinonderhoud zijn bij ons in uitstekende handen. De hoveniers van Bastiaan Bax werken professioneel en zorgvuldig.

Heb je vragen? Vul het antwoordformulier in en je krijgt binnen een werkdag antwoord.

Wat is er mogelijk in jouw tuin?
Vraag een gratis adviesgesprek aan
Of bel meteen 033 246 63 73, of 06 24 565 149 Wij realiseren en onderhouden onze projecten in heel Nederland, van Nijkerk tot Hilversum, maar ook in Utrecht, Amersfoort, Bilthoven, Amstelveen, Amsterdam, Zeewolde, Baarn, Soest, Barneveld, Ermelo, Putten, Hoevelaken, Naarden, Bussum, Blaricum en Laren. Maar natuurlijk staan we ook graag voor u klaar als uw woonplaats toevallig anders heet!

Bax Hoveniers

Bastiaan Bax

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.