MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Tim Kroes

Best4u Media

Best4U Media: al 15 jaar dé partner van het MKB!

Bij Best4u werken we iedere dag met hart en ziel om razendsnel kwalitatieve top websites en webshops voor onze klanten te realiseren. Daarnaast hechten wij veel waarde aan hoogstaande support &security en service. Dat zit in onze genen.

Onze grootste drijfveer? Het creëren van online oplossingen voor ondernemers, die zowel nu als in de toekomst bijdragen aan het online succes van de klant. Dat willen wij realiseren met het snelste ontwikkelproces van Nederland, waarmee we maar een minimaal beroep doen op de ondernemer, die zich daardoor optimaal kan concentreren op zijn business. 

Webshops en website kunnen al binnen 5 werkdagen online zijn. Dat is uniek!

Dat we de snelste ontwikkelaar van Nederland zijn wil niet zeggen dat we concessies doen op het gebied van techniek, service of de vindbaarheid. Ook op deze vlakken heeft Best4U Media zich de afgelopen 15 jaar ruimschoots bewezen. Niet voor niets hebben wij reeds duizenden tevreden ondernemers online op weg mogen helpen en zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de marktleiders in de Nederlandse markt.

Best4u Media

Tim Kroes

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.