MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Michiel van der Steeg

BlockchainTraders B.V.

BlockchainTraders is opgericht door Michiel van der Steeg en Justin Kool. Voordat Michiel en Justin begonnen met het beleggingsfonds hebben zij zelf veel ervaring opgedaan met het handelen in cryptocurrencies, het participeren in ico's en het minen van cryptocurrencies. In 2017 hebben zij beiden ruim beter gepresteerd dan de markt met hun eigen cryptocurrency portfolio. Hierna besloten zij andere mensen te helpen met het opbouwen van een portfolio om vervolgens met hun cryptocurrency opbrengsten BlockchainTraders op te zetten.

Het doel van BlockchainTraders is door middel van een gespreid investeringsbeleid en door snel in te spelen op ontwikkelingen binnen Blockchain, de cryptocurrency markt op strategisch uitgedachte wijze outperformen met minimaal 25% per jaar.

BlockchainTraders B.V.

Michiel van der Steeg

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.