MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Annelies Muileman

Breedbeeld Communicatie

Wil je jouw imago en marktpositie versterken en jouw (commerciele) resultaten verbeteren? Dan kun je rekenen op Breedbeeld. Wij hebben alles in huis om jouw merk, product of dienst doeltreffend onder de aandacht te brengen. Met creatieve communicatie, analoog of digitaal, via brievenbus of blogs, altijd fris en speels. Als sparringpartner staan we dicht bij je en denken we graag mee over de beste en meest kosteneffectieve manier om jouw doelen te bereiken. Daarbij hebben we de kennis van zaken en de ervaring om je in de uitvoering over de volle breedte van dienst te zijn. Zo kun jij je handen vrij houden voor andere zaken. Ontdek het zelf: neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Breedbeeld Communicatie

Annelies Muileman

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.