MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Arjan Donker

BrinQer

BrinQer begeleid bedrijven en organisaties in alle vraagstukken die voortkomen vanuit ziekte, verzuim en arbeidsongeschiktheid. Naast het voeren van casemanagement onder Wet Verbetering Poortwachter en het leveren van bedrijfsartsen vanuit haar rol als arbodienstverlener, zijn we actief in Re-integratie Spoor II en Outplacementtrajecten. Preventie, verzuimbeheersing ?n duurzame inzetbaarheid vormen centrale thema's in onze dienstverlening. Kaders vormen Wet Verbetering Poortwachter, het moderne arbeidsrecht, goed werkgeverschap en de moderne sociale zekerheid.

De betrokken register-arbeidsdeskundigen en trajectbegeleiders hebben allen relevante en uitgebreide ervaring. Zij zijn voor onze contactpersonen van HR, P&O of directie in veel gevallen kennispartner.
BrinQer scoort regelmatig 'hoog' bij de diverse client- en klanttevredenheidsonderzoeken en behaalt een uitplaatsingspercentage dat hoger is dan 'de markt'. We delen onze kennis graag en brengen relaties met elkaar in contact als wij daar een toegevoegde waarde in verwachten. Op die manier bouwen we voortdurend aan een gedegen en bruikbaar netwerk om de doelstellingen voor onze klanten te behalen.

BrinQer

Arjan Donker

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.