MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Monique Bruil

Bsmart Communication

Als betrokken, resultaatgerichte Trainer en Coach, met jarenlange internationale commerciële-managementervaring, help ik mensen en organisaties graag vooruit. Door (zelf)bewuster samen te werken vanuit persoonlijk leiderschap. 

Maar liefst 80% van de problemen op de werkvloer ontstaan vanuit miscommunicatie. 

Door zelfbewuster te werken, zit je doorgaans goed in je vel, presteer je beter en werk je aan een effectieve samenwerking. Je krijgt inzicht in hoe je kenmerkend gedrag bij jezelf en bij de mensen waarmee je samenwerkt, omzet naar iets positiefs. En wat er voor nodig is om je communicatie en motivatie optimaal te ontwikkelen zodat je persoonlijk en zakelijk kunt gaan voor méér plezier en resultaat.

Dit alles onder het motto ‘Verandering begint met vertrouwen; in jezelf, in anderen en in samenwerken’.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou en/of je team ik sta altijd open voor een persoonlijke kennismaking. Bel of mail gerust.

Bsmart Communication

Monique Bruil

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.